2
Domaći fudbal
336a0943 1723729658

FOTO: FK Partizan

NOVO POJAČANJE PARTIZANA NAJAVLJUJE JURIŠ NA TROFEJE: Moramo da idemo na sva tri fronta!

Objavljeno: 15.08.24 u 18:23

Evo šta je imao da kaže.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević otvoreno je izrazio potrebu za hitnim pojačanjima kako bi njegov tim ostao konkurentan u Superligi. Kao odgovor na taj apel, crno-beli su postigli dogovor o dolasku Stefana Kovača iz Čukaričkog.

Ubrzo se i sam fudbaler oglasio.

– Potpisao sam ugovor sa Partizanom i presrećan sam zbog toga! Imamo iste ciljeve i ambicije u budućnosti, a to je da jurišamo na sva tri fronta, sa akcentom na nacionalna takmičenja – Super ligu Srbije i Kup – rekao je Kovač i dodao:

– Sebe bih opisao kao veoma borbenog igrača koji daje sve od sebe na terenu i koji igra za tim! Izuzetno mi je drago što me vide kao pojačanje, na poziciji osmice, stoga ću se truditi da ispunim sve zadatke koje mi šef Stanojević poveri. Svestan sam šta znači Partizan i naravno da sam spreman za najveće ciljeve!

3
0
2 Komentara
  1. Auuu i ti si jako mudo Kovacu pa dolazis da spases Klub mislis o sva 3 fronta e svaste nisi sr ni zagrejao da udjes a mi ispali iz Evrope Gent zadnja stanica nema vise. Moras da znas da smo mi ukleti klub

    0
    0
    Odgovori
  2. Od jedan do deset Djakovac je 9, a Kovac 6.. Prvi je brz, cvrst, uporan i izdrzljiv.. Drugi sve to nije, a mozda je lepsi, a to je nebitno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter