9
Domaći fudbal
FK Crvena zvezda

FOTO: Starsport

ZVEZDA SPREMA BOMBU: Slavni fudbaler i napadač Intera na meti šampiona Srbije!

Objavljeno: 14.08.24 u 10:07

Zvezda će pokušati da krajem prelaznog roka završi kapitalno pojačanje!

Već nedeljama se u fudbalskim krugovima bliskim Crvenoj zvezdi spekuliše o mogućem dolasku iskusnog napadača Marka Arnautovića na Marakanu. Arnautović, koji ima 35 godina, već dugo izražava želju da karijeru završi u voljenom klubu, a posebno je blizak sa Aleksandrom Dragovićem, sa kojim je redovno razmenjivao iskustva o Zvezdi i Srbiji.

Prema informacijama iz Italije, Arnautović bi mogao da napusti Inter kao slobodan igrač. Međutim, austrijski reprezentativac srpskog porekla nema nameru da se odrekne ugovora sa Interom, koji mu garantuje godišnju platu od 3.700.000 evra do juna 2025. godine, što su uslovi koje Crvena zvezda teško može da isprati.

Ipak, postoji mogućnost da se klubovi dogovore oko smanjenja primanja, uz uslov da Arnautović bude spreman na kompromis kada je u pitanju njegova plata. Odluka o transferu mogla bi biti doneta tek nakon što Crvena zvezda završi kvalifikacije za Ligu šampiona, posebno ako se plasira u grupnu fazu ovog prestižnog takmičenja.

Interesantan aspekt ove priče je i sudbina napadača Šerifa Endijaja, koji igra u odličnoj formi i ključan je za strategiju trenera Vladana Milojevića. Postoje ozbiljne ponude za Endijaja iz Saudijske Arabije i Ujedinjenih Arapskih Emirata, a njegov eventualni odlazak mogao bi otvoriti vrata za dolazak Arnautovića.

Crvena zvezda je, prema saznanjima Kurira, stopirala sve transfere do kraja kvalifikacija za Ligu šampiona, uključujući i odlazak In Bom Hvanga, Šerifa Endijaja i Nasera Đige. Ako crveno-beli obezbede mesto u Ligi šampiona, transfer Marka Arnautovića bi mogao postati realnost, što bi predstavljalo pravi „bum“ na Marakani.

14
19
9 Komentara
  1. Koje ispiranje istih vesti. Senzacionalizam najgore vrste. Ej „Slavni napadač Intera“, vesti su vam sprdnja, sramota.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mnogo je novca uslo u klub. To treba potrositi sto pre. Veseraj cveta. I oni kao i KK ljubav doveli buljuk stranaca i krece raspad.

    0
    1
    Odgovori
  3. Ja sam zvezdas ali verujte mi nama i Ronaldo da dodje mi ligu sampiona nemozemo da igramo pa mi nemamo krstene bekove godinama u nazad pa kuca se pravi od temelja a ne od krova pozadi duva sa svih strana u nasoj ligi a zamislite ligu sampiona to je treca dimenzija za nas cak i liga evrope je jaka jedino zvezdu vidim u ligi konferencija mnogi ce se naljutiti ali je tako verujte bez jake i stabilne odbrane i dobrih u oba pravca bekove dobar zadnji vezni ako to nemas nema tu igre a u napadu nekako ce se gol dati da li iz kontre ili prekida neki odbitak ili penal dace se a odbrana je ta od koje sve polazi pa me cudi da se samo traze napadaci po meni greska godinama unazad ali voleo bi da gresim ali nije tako negresim pozdrav

    0
    1
    Odgovori
    • Verujte da bi naši klubovi mnogo bolje izgledali u Evropi da imamo jaču ligu.
      Definitivno je potrebno formirati regionalnu ligu!

      0
      0
      Odgovori
  4. Jedno po jedno milionsko pojačanje a pričaju kako nisu državni projekat.
    Hahaha doveli 120 igrača za 5 godina sve po 3,4,5 i više miliona evra.
    Kriminalno loposki Kartel FK Ylli i Kuq 1945 Tirana.

    0
    9
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter