0
Domaći fudbal
Stadion Karadjordje

Stadion Karadjordje

VOŠA SE USKORO VRAĆA NA „KARAĐORĐE“: Evo kada će teren biti spreman!

Objavljeno: 14.08.24 u 14:54

Stadion još uvek neće imati uslove za Evropu, ali imaće za domaće prvenstvo.

Stadion „Karađorđe“ uskoro će zablistati u novom sjaju zahvaljujući kompletnoj rekonstrukciji terena. Fudbalski klub Vojvodina obavestio je svoje navijače putem društvenih mreža da su radovi na terenu u završnoj fazi, s postavljenim sistemima za drenažu, grejanje i zalivanje, dok je trenutno u toku postavljanje novog sloja trave.

Kako su najavili iz kluba, očekuje se da će teren biti spreman za upotrebu za otprilike mesec dana, što znači da bi prvi susret na obnovljenom terenu mogao biti zakazan za 14. septembar, kada Vojvodina planira da se sastane sa Železničarom.

Međutim, obnova trave je samo jedan deo procesa za unapređenje stadiona. Da bi „Karađorđe“ bio spreman za evropske utakmice, potrebno je dodatno renoviranje zapadne tribine, uključujući proširenje konferencijske sale i pres boksova.

U međuvremenu, Vojvodina će u četvrtak od 20.00 sati ugostiti Maribor na „TSC areni“, dok će eventualni sledeći protivnici u plej-ofu biti Đurgarden ili Ilves Tampere.

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter