8
Evrokupovi

Matheus Bonifacio Saldanha celebrates after scoring a goal Mateja Stjepanovic, Leonard Owusu, Xander Severina, Aldo Kalulu during the Mozzart Super Liga Season 2023/2024 match between Javor Ivanjica and Partizan at stadium kraj Moravice on February 10, 2024 in Ivanjica, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

STANOJEVIĆ DIGAO RUKE OD DOMAĆIH IGRAČA: Samo dva Srbina i potpuni šok u špicu!

Objavljeno: 14.08.24 u 21:02

Zaista nije ovo niko očekivao.

Partizan ima minimalan zaostatak za Luganom u kvalifikacijama za Ligu Evrope, a revanš je na programu u četvrtak od 20.30 u Švajcarskoj.

Utisak je da je Aleksandar Stanojević za razliku od prošlih mandata izgubio poverenje u domaće igrače, pa prema MozzartSportu počinje meč u Švajcarskoj sa samo dva Srbina.
Takođe je šok i podatak da će Aldo Kalulu početi na mestu centralnog napadača.
A. Jovanović – De Medina, Marković, Mujakić, Jurčević – Arijaga, Zahid – Severina, Goh, Zubairu – Kalulu.
39
110
8 Komentara
  1. Kada je Izraelac u postavi, u startu imamo igrača manje,,,Partizan je sada lako pratiti, ne očekujem ništa, ali uvek me iznenade, koliko mogu da plutaju za 90 minuta ???

    4
    1
    Odgovori
  2. Cetvorka: Severina,Goh, Zubairu-Kalulu pokazuje da Stanojevic nema znanja da sklopi koncepciju igre…Ova 4 igraca ne mogu igrati istovremeno, jer nemaju jak vezni red, i sto su i njihova mesta u koncepciji protivna njihovim karakteristikama… Prvo Severina je lenja krava, i za njega nema mesta u timu.. Drugo, Goh je levi poluspic, a ne kreativni vezni ili plej…Umesto ove dvojice trebaju Natko i jedan defanzivni trkac, mozda Antic, koji moze sve drugo da bude sem levi bek. Sa takvom promenom zatvorio bi se srednji red, a Natko bi bio paker za Kalulua i Zubairua…

    7
    2
    Odgovori
  3. Фали Тутумба, Џамбуру, Бунгазумба и комплет Кунтанкинте клуб, без икаквог омаловажавања, али зар стварно неко верује да немамо нашу децу која су разјурена којекуде због сумњивих трансфера управе са странцима који нису никаквог квалитета. Срамота.

    12
    2
    Odgovori
  4. Pa Stanoje i ti si poludeo Gox da ti igra covek nema vise blage veze sa fudbalom, Severina totalno govno plasljivo samo proba iskosa na levu nogu i to je nista drugo nezna da pruzi, onaj Pakistanac od kako je zbog ramazana jeo samo nocu on se rastao sa loptom postao je nula i tone sve dublje, koji je kuac sa Saldanjom i on tone pa debelo je placen da cupa Partizan a ne da nas
    .rka rastresen ma u .urac svi da se nose rasprodaja kurtona belosvedskih daj tu nasu decu Stanoje pa i ako izgubimo sve nece nam biti zao a ovako da nas ebu u zdrav mozag belosvetski hohstapleri !!!

    8
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter