0
Domaći fudbal

during the Srpska Treca Liga 2022/2023 match between Zemun and OFK Beograd on May 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

SPONZORSTVO ZA ROMANTIČARE: OFK Beograd dobija finansijsku injekciju!

Objavljeno: 14.08.24 u 16:40

Zaista sve ozbiljnije se radi u klubu sa Karaburme.

OFK Beograd je dobio novog-starog naslovnog sponzora, a to je kompanija MozzartBet. Naime, Romantičari su sa kladioničarskim gigantom potpisali ugovor na još jednu godinu.

Mozzart je verovao u nas još kada smo nastupali u trećoj ligi, tako da nam je veliko zadovoljstvo što nosimo njihovo ime na dresu i u superligaškom rangu. Prepoznali su našu energiju, volju i želju da vratimo slavni beogradski klub na mesto uspeha.

-To je kompanija koja promoviše prave sportske vrednosti, obnavlja terene i okreće decu sportu, što se u potpunosti poklapa sa našim ciljevima. Ovo je nastavak uspešnog partnerstva i nadamo se da ćemo uz Mozzartovu pomoć uspeti da obezbedimo što bolji plasman u Superligi- naglasio je Balša Terzić, generalni direktor OFK Beograda.

2
5
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter