0
Domaći fudbal
FK Partizan

FOTO: Starsport

PARTIZAN SPREMIO DESETO POJAČANJE: Bivši igrač Crvene zvezde na korak od dogovora sa crno-belima!

Objavljeno: 14.08.24 u 09:35

Reč je igraču koji trenutno brani boje Čukaričkog!

Trener Partizana Aleksandar Stanojević otvoreno je izrazio potrebu za hitnim pojačanjima kako bi njegov tim ostao konkurentan u Superligi. Kao odgovor na taj apel, prema informacijama koje donosi Telegraf.rs“, crno-beli su postigli dogovor o dolasku Stefana Kovača iz Čukaričkog.

Kovač će pojačati vezni red Partizana, nakon što je prvobitna opcija, Ifet Đakovac iz TSC-a, otpala zbog neuspešnih pregovora. Kovač, bivši član mlađih selekcija Crvene zvezde, karijeru je započeo u juniorskom timu Zvezde, gde je 2018. godine potpisao profesionalni ugovor, a zatim je igrao za IMT pre nego što je 2019. godine prešao u Čukarički.

Pored igranja u domaćim klubovima, Kovač je bio i član mlađih selekcija Bosne i Hercegovine, a njegova vrednost na Transfermarktu procenjuje se na 2,5 miliona evra. Iako još nije poznato koliko će Partizan platiti obeštećenje za ovog vezistu, ukoliko se transfer realizuje, biće to značajno pojačanje za crno-bele u nastavku sezone. Kovača ugovor sa Čukaričkim vezuje do narednog leta.

4
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter