6
Evroliga
Partizan v Mega Game 3 KLS Season 2023 2024

Partizan v Mega Game 3 KLS Season 2023 2024

PARTIZAN DONEO ODLUKU: Ovaj podatak definitivno razjasnio sudbinu Kabokla u Humskoj!

Objavljeno: 14.08.24 u 15:10

Gotovo je!

Košarkaški klub Partizan u ponedeljak, 19. avgusta, organizuje veliki događaj pod nazivom „Crno-bela simfonija“ u „MTS dvorani“, gde će biti predstavljeni novi članovi tima za predstojeću sezonu.

Međutim, Brazilac, Bruno Kaboklo neće biti prisutan na ovom značajnom događaju.

Naime, tokom finalne serije Superlige Srbije, Kaboklo je bez prethodne najave napustio ekipu, što je rezultiralo pokretanjem disciplinskog postupka od strane kluba. Prema informacijama iz Mozzart Sport-a, ugovor između Kabokla i kluba je prekinut u sredu, dok iz Humske napominju da je takav razvoj događaja nepovoljno uticao na samog igrača koji je prekršio klupska pravila.

Na „Crno-beloj simfoniji“, navijači će imati priliku da vide sve nove akvizicije Partizana. Klub je do sada predstavio Ifea Lundberga, Frenka Nilikinu i Vanju Marinkovića, dok su se među članove kluba priključili Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Duan Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis, Mitar Bošnjaković i Aleksej Pokuševski.

69
8
6 Komentara
  1. Strastveni sam navijač Partizana, posebno košarke, poštujem Željka Obradovića, ali zaista ne znam o čemu se ovde radi, kakav je ovo tim, kakav je tim Partizana od kada je Željko došao? Gde su Srbi u ovom timu, samo dvojica. Strašno. Uopšte mi se ovo ne svidja, jer je Partizan srpski tim i mora da ima srpske igrače, koji će sutra biti članovi srpske reprezentacije. Ovi stranci, neko bolji, neki nikakvi, dodju na godinu dana, uzmu pare, velike i odu.

    Morao je Partizan kako zna i ume da zadrži Avramovića, ali oni su ga pustili kao da je neki „levi“ igrač. Ma Aleksa je klasa, za NBA. Uglavnom, ne svidja mi se ovo ni malo.

    11
    10
    Odgovori
    • Šta će ti srbi kad ne znaju da igraju košarku.
      Partizan ne stvara tim po nacionalnoj osnovi, valjda nego po tome ko zna košarku.

      0
      5
      Odgovori
    • Avramovic i andjusic i smajli i yrifunovic prosle gidine su izdali zeljka i partizan .tako sto su igrali namerno lose da ne udje partizan u top 8 evrolige . Navefitemi jefnu utakmicu evrolige koju he avramovic odigrao dobro .on he raznjatovicev pipn

      0
      1
      Odgovori
    • Ja isto delim vase misljenje ZADA BI ZAMOLIO SVE GROBARE DA VISE NEDAJU PODRSKU PARTITANU NEKA ZELJKO I SVITA SAD I PUBLIKU DOVODE IZ INOSTRANSTVA IMAJU NOVACA

      0
      1
      Odgovori
  2. Odavno se zna da Kaboklo više ne želi da igra u Partizanu. Znalo se da nema ništa ni od kazne ili obeštećenja. Svima je to bilo jasno osim onih koje je lako naložiti.

    6
    13
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter