5
Košarka
KK Partizan

from left Ioannis Papapetrou James Nunnally Djordjije Jovanovic Balsa Koprivica Uros Trifunovic Tristan Vukcevic Kevin Punter Danilo Andjusic KK Partizan v SC Derby during the Aba League Season 2022-2023 match at Stark Arena on October 16, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OVO JE NEVEROVATNO: Partizan za samo 90 sekundi rasprodao karte za „crno-belu simfoniju“! (FOTO)

Objavljeno: 14.08.24 u 12:58

Veliko interesovanje je uzrok ovog na prvi pogled nemogućeg rekorda!

Partizan je najavio inovativan događaj za predstavljanje tima za narednu sezonu pod nazivom „Crno-bela simfonija“, koji će se održati 19. avgusta u „MTS dvorani“. Ovaj događaj, zakazan za 20 sati, privukao je ogroman interes, što se odrazilo u rekordnoj prodaji karata.

Karte za ovaj ekskluzivni događaj rasprodate su u neverovatnih 90 sekundi nakon početka prodaje. Na zvaničnom Instagram nalogu Partizana objavljeno je da su karte nestale već minut i po nakon što je prodaja započela u 12 časova.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели KK Partizan Mozzart Bet (@partizanbc)

Na „Crno-beloj simfoniji“ Partizan će predstaviti kompletan tim za sezonu 2024/25. Dosad su javnosti poznati igrači kao što su Ife Lundberg, Frenk Nilikina i Vanja Marinković, dok su se novajlije u timu pokazali kao Arijan Lakić, Sterling Braun, Karlik Džons, Duan Vašington, Mario Nakić, Isak Bonga, Ajzea Majk, Tajrik Džons, Brendon Dejvis i Mitar Bošnjaković.

Očekuje se da će događaj pružiti uzbudljivo predstavljanje svih novih i postojećih igrača, koji će se prvi put zajedno pojaviti pred navijačima u jedinstvenom ambijentu „MTS dvorane“.

69
7
5 Komentara
  1. Kako će igrati domaća takmičenja sa samo 4 stranca i 4 domaća igrača? Biće tu sigurno deljenja pasoša po skraćenom postupku….

    4
    2
    Odgovori
    • Eto čak će i FMP imati više ljudi na predstavljanju tima nego Partizan. I posle se nešto hvale navijačima.

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter