0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković, vaterpolo reprezentacija Srbije

FOTO: STARSPORT

NOVAK PROMENIO DNK-A VATERPOLISTA: Uroš Stevanović otkrio kako je Đoković uticao na zlato Delfina u Parizu! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.24 u 11:43

Novak Đoković je posetio vaterpoliste nakon poraza od Australije koji je sve šokirao!

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Uroš Stevanović, otkrio je kako je najbolji srpski sportista Novak Đoković odigrao ključnu ulogu u podizanju morala ekipe nakon šokantnog poraza od Australije na Olimpijskim igrama. Posle teškog starta i poraza, malo ko je verovao da će se srpski vaterpolisti vratiti kući sa zlatom.

U svom gostovanju na podkastu „Pod kapicom“, Stevanović je podelio do sada nepoznate detalje o Đokovićevoj poseti Olimpijskom selu, koja je, prema njegovim rečima, bila presudna za dalji uspeh tima.

Novak se popeo u sobu stručnog štaba, zvali smo Gerića da dođe kod nas. Rekao sam mu u minuti kakva je sutuacija, on je pravi čovek, mentalno najjači. Šta je on prošao, mi nismo svesni. Kakav čovek, koja je to mentalna snaga, nema jednu pogrešnu reč. Tonalitet, način obraćanja, neverovatno. U rangu Majkl Džordana, Muhameda Alija. Nismo svesni kolika je gromada – kaže Stevanović i dodaje:

Ovi su iz Olimpijskog komiteta su hteli da ga izvuku, ja sam ih vraćao da budu još malo sa njim. Trebalo je da idemo na zajednički sastanak gde bih ja pričao, ali nema šta da pričaš posle Novaka. Svi su izašli iz sobe, glava gore i osmeh. Ne znam šta su pričali, nisam ni Geriću dao da ide tamo – otkrio je selektor.

Zahvaljujući Đokovićevoj intervenciji, srpski vaterpolisti su se ponovo okupili, ojačali i na kraju osvojili zlatnu medalju, potvrdivši svoj status jedne od najuspešnijih vaterpolo ekipa na svetu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sport Klub (@sport.klub)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter