0
Domaći fudbal

head coach Vladan Milojevic Crvena Zvezda - IMT, Superliga Srbije, 3.4.2024. Beograd, Srbija (credit image & photo: Predrag Milosavljevic / STARSPORT)

MILOJEVIĆ PRED GOSTOVANJE ČUKARIČKOM U PANČEVU: Jedan podatak može prilično da raduje Delije!

Objavljeno: 14.08.24 u 17:52

Crvena-zvezda je izgubila prošle sezone od Čukaričkog.

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 20 časova u Pančevu gostuju Čukaričkom, a Vladan Milojević je izneo svoja očekivanja.

-Očekuje nas teška utakmica protiv Čukaričkog koji igra dobro od početka sezone. Reč je o ekipi koja je dobro spremljena i to vidimo po bodovima i rezultatima. Tradicija kaže da uvek imamo problem sa Čukaričkim, tako da moramo da se dobro spremimo psihički i fizički za to- rekao je Milojević.

Dodatno je analizirao narednog rivala.

-Docić je igrač koji je legenda Čukaričkog i sve se vrti oko njega. Dobro izvodi prekide, slobodnjake i kornere. Lider je u pravom smislu te reči, kao i iskusni Jovanović, Stevanović, Ivanović. Imaju i dobar balans sa mladim igračima i to im je vodeća filozofija. Svakako je Docić neko na koga treba obratiti pažnju.

Obradovao je navijače.

– Glazer je u završnoj fazi rehabilitacije. Što se Endiajea tiče, ima malih problema i videćemo šta kaže medicinski tim.

8
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter