1
Košarka
aleksa marinovic

FOTO: Hotsport

HEROJSKI DOČEK ZA ČAČANE: Aleksa i Malina su ponovo gradski heroji! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.24 u 20:33

Čačak ume da prepozna svoje legende.

Srpski košarkaš Aleksa Avramović i trener Marko Marinović svečani su dočekani u Čačku nakon velikog uspeha u Parizu i osvajanja medalje.

-Hvala na divnoj najavi, hvala grade na svemu što je pruženo. Marko i ja opravdavamo, nadam se, na pravi način. To je velika ljubav, poverenje i samopouzdanje. HVala na svemu i trudimo se da ostavimo jak utisak na vas, da vam damo pažnju i vetar u leđa. Za ovo vredi živeti. Imao sam cilj da svojoj zemlji i narodu u ovim teškim vremenima donesem trenutak radosti. Marka bih posebno pomenuo jer je u nekim teškim momentima života bio uz nas i on je moj brat do kraja života. Hvala vama koji ste došli u ovom broju i nadam se da ovo nije poslednji put već da ćemo se mnogo puta ovako družiti i ljubav pružati jedni drugima. Hvala mojoj porodici, svima koji su tu uz mene od mog broja jedan i prvog dana košarke. Hvala vam- rekao je Avramović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Upitan je da izdvoji jedan deo sa Olimpijskih igara.

-Najlepši trenutak je dodela medalja gde smo imali višak vremena slobodno… Bili smo jako lepo raspoloženi i mislim da je to najsrećnija dodela bronze ikada. Retko se vidi da jedan čovek i sportista iz Čačka igra na Igrama a kamoli da osvoji medalju. Počastvovan sam. Ta debela medalja je ponos koji sam osetio i ponos i ljubav i sreću u srcu – poručio je Avramović.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MediaPortal (@mediaportaltv)

1
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter