8
Domaći fudbal
Grobari

grobari navijaci fans supporters flags zastave baklje flairs during the Mozzart Super Liga 2023/2024 match between Zeleznicar Pancevo and FK Partizan at stadium SC Mladost Pancevo on September 22, 2023 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GROBARI DIGLI UZBUNU: Usprotivili se dolasku novog pojačanja zbog snimaka u kojim peva Zvezdine pesme! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.24 u 10:42

Videćemo hoće li Grobari stopirati njegov dolazak u Partizan?

Vezni fudbaler Čukaričkog, Stefan Kovač, nalazi se na korak od prelaska u Partizan i očekuje se da do kraja nedelje zaduži crno-beli dres. Iako je transfer naizgled na pragu realizacije, deo navijača Partizana izrazio je nezadovoljstvo zbog ovog poteza uprave kluba.

Neslaganje među navijačima ne proizlazi iz Kovačevih igračkih sposobnosti, već iz činjenice da je u prošlosti igrao za Crvenu zvezdu u mlađim kategorijama. Kontroverza je dodatno podgrejana kada je isplivao video snimak iz emisije „Ja imam talenat,“ gde je Kovač, zajedno sa bratom, jasno stavio do znanja da navija za Zvezdu.

Kovač, koji ima 25 godina, pridružio se Čukaričkom 2019. godine i tokom svoje karijere u klubu postao je jedna od ključnih figura na terenu. Pre toga, igrao je za IMT i potpisao profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom 2018. godine. Takođe, bio je član mlađih selekcija Bosne i Hercegovine, gde je branio boje te reprezentacije do mlade kategorije.

Vrednost Kovača na Transfermarktu iznosi 2,5 miliona evra, ali još uvek nije poznato koliko će Partizan platiti obeštećenje za vezistu, s obzirom na to da ga sa Čukaričkim vezuje ugovor do narednog leta. Bez obzira na navijačke kontroverze, Kovačev dolazak u Partizan mogao bi značajno da pojača vezni red crno-belih.

11
20
8 Komentara
  1. DOKLE ĆETE DA JEDETE GOVNA VI NAORUŽANI KVAZI GROBARI PA ŠTA AKO JE KOVAČ PA MENI JE POKOJNI SINIŠA MIHAJLOVIĆ BIO POBRATIM KADA NISAM IMAO DA JEDEM ZBOG RADETA MARKOVIĆA MIHA MI JE SLAO PARE ZAVEŽITE DO KRAJA ŽIVOTA JEBO VAS VUČIĆ I ŠOLC OVO JE ZADNJA OPOMENA SMRDLJIVCI R.KOBAC .VEZA ULEMEK MARŠ BRE DŽUKELE ČIBE BRE

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako se postaje legenda Partizaija?
    Pa lepo-navijaš za Zvezdu,onda te juri Partizai,potpišeš za njih,nateraju te da pred svima izjavljuješ “oprostite mi moju ružnu prošlost” i eto nove legende franjevačkog čeda..

    4
    1
    Odgovori
    • Kako se postaje legenda Albanaca iz rupe za koju tvrde da se zove Marakana Rajko Mitić?
      Tako što rupu krstiš Marakana, jer sramota je da TO što je sada nosi ime bilo koje legende nekadašnjeg velikana!

      3
      3
      Odgovori
      • Postaje se tako što igrjau prijateljske utakmice u Albaniji protiv reprezentacije Enver Hodžine Albanije.
        Stadion treba da se zove Enver Hodža.

        1
        3
        Odgovori
    • Jadan ti…Bolje Nađi devojku,pa malo razbistri svoju lobanju nego da lupaš gluposti na društvenim mrežama….Ti i ne znaš ko je bio Franja,nisi ni svestan kakvu glupost izgovaraš, nisi se ni rodio kada je taj umro…

      1
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter