0
Domaći fudbal

FOTO: FK Čukarički

ČUKARIČKI BI PONOVO DA SRUŠI ŠAMPIONA SRBIJE: Docić zna kako se pobeđuje Zvezda!

Objavljeno: 14.08.24 u 19:38

Belo-crni ponovo hoće da pobede šampiona.

U derbi meču petog kola Super lige Srbije Čukarički će ugostiti Crvenu zvezdu, taj meč biće igran u četvrtak od 20 časova na stadionu FK Železničar u Pančevu. Kapiten belo-crnih Marko Docić bio je prezadovoljan dosadašnjim učinkom u Super ligi Srbije.

– U dobrom smo raspoloženju, osvojili smo deset od 12 mogućih bodova na startu šampionata. Sa time smo zadovoljni, ali sada razmišljamo samo o duelu protiv Crvene zvezde. Svakako da nam je lakše zbog dosadašnjeg bodovnog učinka, ali svi mi želimo da nastavimo u istom ritmu – kazao je na startu razgovora Docić, koji je potom nastavio:

– Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica protiv šampiona. Sigurno je da i mi u tom meču imamo šta da pokažemo. Činjenica je da ćemo igrati na terenu sa veštačkom travom, koja zahteva dosta bržu igru. Na tako dobrom terenu naša želja je da se pre svega nadigravamo sa Crvenom zvezdom.

Kapiten Brđana istakao je kolektiv Čukaričkog kao najveći adut, ne samo za predstojeći meč protiv crveno-belih.

– Ponavljam, dobar početak nam je doneo dosta na polju samopouzdanja. Naša prednost bi mogla da bude činjenica da rival još nije na vrhuncu forme. Doveli su izuzetno kvalitetna pojačanja, ali im je potrebno vreme za uigravanje, treba to sve uklopiti. Ne bih izdvajao bilo koga od pojedinaca u našem sastavu, treba da radimo ono što smo u prva četiri kola. Naš najveći adut mora da bude timska igra, to nam je do sada donosilo rezultate, ekipa je pre svakog pojedinca.

Sa mišljenjem kapitena Docića složio se i šef stručnog štaba Goran Stanić.

– Sigurno je da nas čeka teška i zahtevna utakmica. Voleli bismo da se utakmica igra na našem stadionu, ali je Zajednica Super lige tako odlučila i na nama je da ispoštujemo tu odluku. I mi i Crvena zvezda smo u prva četiri kola uzeli po deset bodova. Ipak, zna se ko je favorit u ovom duelu. To ne umanjuje našu želju, na nama je da se nadigravamo i da pokušamo da ostvarimo pozitivan rezultat. Kao što je kapiten rekao, naš rival je još u fazi uigravanja, to bi mogla da bude naša šansa – kazao je Stanić.

Šef struke Brđana nije želeo da priča o pojedincima, ali je istakao da ima kadrovskih problema oko sastava tima.

– Imamo određenih kadrovskih problema, videćemo ko će od momaka biti potpuno spreman za derbi meč protiv Crvene zvezde. Čukarički ima široku klupu i sigurno je da za svakoga imamo spremne zamene –  naglasio je Stanić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter