1
Lifestyle
Bogdan Bogdanović

FOTO: STARSPORT

BOGDAN U DRUŠTVU MISTERIOZNE DEVOJKE: Ljubavni život kapitena Srbije ponovo u žiži javnosti! (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.24 u 09:52

Možda priče da Bogdan više nije singl, nisu samo priče!

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Bogdan Bogdanović, izgleda da više nije slobodan! Iako je na proslavu organizovanu za naše olimpijce 12. avgusta došao sam, ubrzo mu se pridružila atraktivna brineta, što je pokrenulo glasine o novoj romansi.

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci koji potvrđuju da je Bogdanović proveo veče u društvu misteriozne dame. Kako su emocije i nekoliko čašica pića učinili svoje, košarkaš se potpuno opustio i pred svima pokazao bliskost sa lepom brinetom.

Jedan od snimaka prikazuje trenutak kada Bogdanović drži damu oko struka, a zatim i malo niže, dok se na drugom snimku vidi kako ona naslanja glavu na njegovo rame, očigledno uživajući u njegovom zagrljaju.

Izgleda da kapiten „orlova“ više nije singl, a ljubavni život srpskog košarkaša sada je tema koja privlači sve više pažnje.

6
2
1 Komentara
  1. Ona je jedna od mnogih devojaka koja se celo veče trudila da igra oko njega. Ovo je bilo pred kraj večeri i on je bio pijan. Ko zna da li on uopšte i zna da je igrao sa njom.

    1
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter