0
Lifestyle

from left Nikola Milenkovic, Andrija Zivkovic, Predrag Rajkovic, goalkeeper Vanja Milinkovic-Savic during the UEFA EURO 2024 Qualifiers group G match between Serbia and Bulgaria at Stadium Dubocica on November 19, 2023 in Leskovac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ANDRIJA ŽIVKOVIĆ POSTAO OTAC: Srpski fudbaler objavio sliku sa naslednikom! (FOTO)

Objavljeno: 14.08.24 u 13:58

Lepa vest u domu Andrije Živkovića, srpskog fudbalskog reprezentativca!

Fudbaler Andrija Živković i njegova supruga iz Grčke postali su roditelji sina, a sportista je bio prisutan tokom porođaja. Ova radosna vest je podeljena sa njihovim pratiocima putem Instagrama, gde su objavili fotografije iz porođajne sale.

Pre smo imali jedno drugo, sada imamo sve. Dobro došao naš dečko! Blagosloveni – napisali su Živkovići u opisu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrija Zivkovic 17 (@zivkovic17)

Živković je svoju partnerku verio početkom godine, a u junu su priredili veliko svadbeno veselje u njegovom rodnom Nišu, uoči Evropskog prvenstva. Goste su zabavljali poznati izvođači kao što su Ljuba Perućica, Stefan Petrušić, Aco Pejović, kao i folk pevačica Jana Todorović, koja je poznata kao kućna prijateljica Živkovića.

Čestitamo novoj porodici Živković i želimo im sve najbolje u novoj fazi života kao roditeljima!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter