5
Evroliga
Crvena Zvezda v EA7 Emporio Armani Milan Euroleague season 2022/2023

Crvena Zvezda v EA7 Emporio Armani Milan Euroleague season 2022/2023

ZVEZDA U POTRAZI ZA KRILNIM CENTROM: Ovo je novi igrač koji se povezuje sa crveno-belima!

Objavljeno: 13.08.24 u 11:44

Sedam poena, 4.4 skoka i 2.1 asistencija na 34 utakmice!

Košarkaški klub Crvena zvezda trenutno traži krilnog centra kako bi upotpunio svoj tim za narednu sezonu. Iako su u prošlosti pokazali interes za povratak Filipa Petruševa, njegov trenutni klub Olimpijakos još uvek nije spreman na transfer, posebno nakon njegovih odličnih nastupa za reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama.

Dok čekaju na razvoj situacije sa Petruševom, Crvena zvezda je fokusirana na druge opcije. Prema informacijama portala „RealOlimpiaMilano,“ klub iz Beograda pregovara sa Johanesom Fojtmanom, nemačkim krilnim centrom koji je prošle sezone nastupao za Armani.

Fojtman je slobodan agent i ima iskustvo osvajanja dve šampionske titule sa svojim prethodnim timom. On bi mogao biti odlična alternativa za Crvenu zvezdu u predstojećoj sezoni.

9
6
5 Komentara
  1. Ni pod tackom razno ne dovoditi Vojtmana,covek mator ne moze vise ni u Olimpiji da igra,zato su ga i otpustili iz kluba jer vise nema kvalitet za EL! Hocemo Petruseva i nikoga drugog, neka uprava Zvezde plati 400K obestecenje Olimpijakosu i neka Filipa vrate u Zvezdu! To je glavna zelja svih pravih Zvezdasa… Platite obestecenje jer Petrusev vredi svake ulozene pare!

    3
    0
    Odgovori
  2. Do mene su doprle informacije da CZ zeli da dovede Kabokla, kao i to da kk Partizan trazi 750 000 evra, sto se ne svidja Covicu.. Kazu da je Covic spreman da plati do 350 000 evra. Sacekajmo 19. avgust. Tada ce sve biti jasno.

    1
    0
    Odgovori
    • Olimpijakos trazi negde izmedju 400-500K da pusti Petruseva u Zvezdu,tako da meni nije u opste jasno Zasto uprava Zvezde pravi problem kad Petrusev vredi svake ulozene pare sto je i dokazao na Olimoijadi! Za takvog igraca 400-500K je prava sitnica i Covic i uprava treba to da plate bez razmisljanja jer je Petrusev jedna od najboljih 4-ki u celoj Evropi trenutno!

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter