0
Evrokupovi
PAOK Malme

FOTO:X/@Malmo_FF

ŽIVKOVIĆEVA BOMBA NIJE BILA DOVOLJNA: PAOK u poslednjoj sekundi ispustio plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.24 u 22:24

Velika drama u Solunu!

Fudbaleri PAOK-a završili su svoje učešće u ovogodišnjim kvalifikacijama za Ligu šampiona nakon što su u trećem kolu eliminisani od strane Malmea. Utakmica u Solunu završena je rezultatom 3:3 u regularnom vremenu, dok su Šveđani u produžecima postigli odlučujući gol koji im je osigurao prolaz u plej-of. Prvi susret u Švedskoj završen je rezultatom 2:2.

Malme je bolje otvorio meč u Solunu, a do prednosti su stigli u 10. minutu preko Nanasija. PAOK je uspeo da preokrene rezultat zahvaljujući golovima Tajsona i Kulierakisa, ali je Nanasi ponovo izjednačio u poslednjim trenucima prvog poluvremena. I dok se činilo da će se na odmor otići sa nerešenim rezultatom, Andrija Živković je postigao sjajan gol i vratio vođstvo PAOK-u.

U drugom poluvremenu, PAOK se povukao u odbranu, što im se osvetilo u šestom minutu nadoknade kada je Zeterstrom izjednačio rezultat.

U produžecima, Malme je u 99. minutu postigao gol preko Kristjansena, koji ih je odveo u plej-of fazu kvalifikacija.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter