2
Evrokupovi
Aleksandar Stanojević

FOTO: FK Partizan

STANOJEVIĆ PRED LUGANO: „Saldanja nije odradio nijedan trening!“ (VIDEO)

Objavljeno: 13.08.24 u 12:08

Nema sumnje da ih očekuje težak posao.

Partizan se u okviru revanš susreta za ulazak u grupnu fazu Lige Evrope sastaje sa Luganom, a taj meč će se igrati u Tunu, na veštačkoj podlozi. Na konferenciji za štampu danas se pojavio trener „crno-belih“, Aleksandar Stanojević.

Problemi sa Saldanjom su evidentni i oni postoje.

– Što se tiče utakmice sa Luganom nismo još imali trening, imaćemo večeras. Tada ćemo znati kakva je situacija kadrovska, Saldanja nije odradio nijedan trening. Pod znakom pitanja je i videćemo šta ćemo raditi. Druge igrače smo odmorili, neke tek pripremamo. Večeras ćemo znati na koga možemo da računamo da bi znali plan – rekao je Stanojević.

Iako će igrati na gostujućem terenu, on očekuje podršku njihovih navijača.

Imamo sjajnu grupu navijača, dosta ih ima u Švajcarskoj. To znači da imamo neku obavezu, okej, moramo se adaptirati na teren. Brzi su, hitri su. Odgovara im brz teren, ali kažem, izaći ćemo i videćemo. – rekao je Stanojević, te potom dodao:

Da ne otkrivamo plan, mi pravimo ekipe za dva meča u nedelji. Morate da rotirate, da imate sve u fokusu. Ne želim da odlažem utakmice, zato smo pravili te promene, imamo veliki kadar i moramo da ga koristimo. Videćemo u odnosu na igrače koji su zdravi, tako ćemo se ponašati. – zaključio je trener Partizana.

5
14
2 Komentara
  1. Raspali TRENER raspala I nesposobna ,,UPRAVA“ PARTIZANA SRAMOTA je kako nam klub vode. NISMO bre mi zonasi mamu VAM IDIOTSKU. NAPOLJE svi ,KILAVI foteljasi. MRS !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter