3
Olimpijske igre Pariz 2024
Serbia v USA Paris 2024 Olympic Games

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE SUDIJA IZ BOSNE KOJI JE SUDIO PROTIV SAD-A: „Neću da dolivam ulje na vatru“

Objavljeno: 13.08.24 u 22:03

Velika prašina se digla posle utakmice sa Amerikancima u vezi suđenja!

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara, što je izazvalo nezadovoljstvo među navijačima, koji su delimično okrivili sudije za poraz. Posebno su kritikovani sudije iz Paname, kao i Ademir Zurapović iz Bosne i Hercegovine, jedan od najcenjenijih FIBA sudija, koji se nakon završetka takmičenja oglasio izjavom.

Tokom meča, nekoliko puta nije dosudio očigledne korake, što je na momente izazvalo utisak kao da se utakmica igra prema NBA pravilima. Zurapović je poznat kao blizak prijatelj selektora Srbije, Svetislava Pešića, i čak je prisustvovao promociji Pešićeve knjige „Moja igra, moj put.“

U razgovoru za portal Raport.ba, Zurapović je odbio da direktno komentariše suđenje u polufinalnom meču sa Srbijom.

Neću odgovarati na takve stvari, svako neka odgovara za svoje postupke. Jednostavno, neću da pričam o tome, da dolijevam ulje na vatru – istakao je on.

Zanimljivo je da, prema navodima istog portala, niko iz srpskog tima, uključujući selektora Pešića i igrače, nije uputio nijednu kritiku na račun Zurapovićevog suđenja.

Zurapović je izrazio ponos što je sudio ključne mečeve na Olimpijskim igrama.

Ako odsudiš prvu fazu na Olimpijskim igrama u Parizu, potom četvrtfinale pa polufinale, pa pogledaš šta sam sve sudio na prethodnim igrama u Tokiju (finale, op.a.), mislim da to sve govori – kaže Zurapović.

3
59
3 Komentara
  1. Sta si sudio ? I ti mislis da ako si sudio nekp finale da imas prava da ne dosudis 10 gresaka koje su nas kostale zlata ? Al sta drugo ocekivati od jedne ljige pd coveka poput tebe a i verovatno si svim silama hteo da sve se desi samo srbi da ne dobiji a to da ces odgovarati za svoje postupke sig neces jer da je pravde ja bi ti oduzeo svee i poslednji dinar da ti deca nemajj za hleba pa da odes malo i gradjevini da se peces na suncu da zaradis posteno svoju koru hleba ako uopste imas u sebi i zrno casti !

    3
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter