0
Domaći fudbal
Vanja Drkušić

Slovenia's Vanja Drkusic during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NOVI DETALJI O SLUČAJU „DRKUŠIĆ“: Agent slovenačkog fudbalera se oglasio povodom priča o Zvezdi!

Objavljeno: 13.08.24 u 14:58

Zvezda bi dolaskom Slovenca značajno ojačala defanzivnu liniju!

Crvena zvezda je prošlog leta pokazala ozbiljno interesovanje za slovenačkog reprezentativca Vanju Drkušića, ali je ruski klub Soči uspeo da odoli ponudama srpskog šampiona. Ipak, interesovanje crveno-belih nije jenjavalo ni tokom aktuelnog prelaznog roka, a sada se pojavila nova mogućnost koja bi mogla da dovede Drkušića u Beograd.

Naime, agent igrača Mladen Ratkovica potvrdio je da je postignut dogovor između Drkušića i Zenita iz Sankt Peterburga, ali je dodao da je još rano govoriti o mogućoj pozajmici u Crvenu zvezdu.

Dogovor je postignut. Drkušić će postati novi igrač Zenita, ali je još rano govori o mogućoj pozajmici u Crvenu zvezdu – rekao je agent Mladen Ratkovica za ruski sajt „Čempionat“.

Ova vest dolazi u trenutku kada su odnosi između Crvene zvezde i Zenita na visokom nivou, zahvaljujući zajedničkom sponzoru, kompaniji Gasprom. To bi moglo olakšati pregovore oko potencijalne pozajmice Drkušića u Beograd, za razliku od situacije sa Sočijem, koji prošlog leta nije želeo da proda Slovenca srpskom klubu.

Vanja Drkušić je tokom nedavno završenog Evropskog prvenstva u Nemačkoj impresionirao svojim nastupima u dresu slovenačke reprezentacije. Njegove igre su privukle pažnju mnogih evropskih klubova, a u jednom trenutku je bio blizu prelaska u špansku Sevilju. Međutim, pregovori sa ruskim klubom su predstavljali problem za Sevilju, s obzirom na to da mnogi evropski klubovi izbegavaju saradnju sa ruskim timovima zbog sukoba u Ukrajini.

S obzirom na to da je Drkušić sada pred potpisom za Zenit, crveno-beli bi mogli da dobiju značajno pojačanje u svojim redovima, ukoliko se realizuje pozajmica. Navijači Crvene zvezde će sa nestrpljenjem pratiti dalji razvoj situacije, nadajući se da će Slovenac ipak obući crveno-beli dres.

7
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter