0
Fudbal

FOTO: Liverpool FC

NIJE ZADOVOLJAN MINUTAŽOM: Stefan Bajčetić želi da napusti Liverpul!

Objavljeno: 13.08.24 u 20:34

Španski reprezentativac srpskog porekla želi da nađe klub gde će moći više da igra!

Devetnaestogodišnji fudbaler Stefan Bajčetić, suočava se sa izazovima u Liverpulu i ozbiljno razmatra odlazak u drugi klub kako bi dobio više prostora za igru. Mladi defanzivac, rođen u Vigu, pridružen je prvom timu „crvenih“ 2022. godine, ali od tada nije imao mnogo prilike da pokaže svoj talenat na terenu.

Prošlu sezonu je proveo van igre zbog povrede, a izgleda da ni u predstojećoj sezoni nije u planovima kluba, koji je otvoren za mogućnost da ga pošalje na pozajmicu. Liverpul želi da Bajčetić kroz pozajmicu stekne neophodno iskustvo i minutažu koju trenutno ne može dobiti u ekipi.

Dolaskom Arnea Slota na mesto menadžera, nakon povlačenja Jirgena Klopa, situacija se za mladog igrača nije promenila. Uprkos četiri odigrane pripremne utakmice pod vođstvom holandskog stručnjaka, Bajčetić je sakupio samo 84 minuta na terenu.

Podsećamo, krajem prošle godine kružile su glasine o Bajčetićevom povratku u Španiju, sa interesovanjem Selte i Sevilje, ali do transfera tada nije došlo. Možda je sada pravi trenutak da se te opcije ponovo razmotre…

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter