0
Evropske lige
Slovenia vs Serbia UEFA EURO 2024 Group C

Slovenia vs Serbia UEFA EURO 2024 Group C

ENGLEZ, ALBANAC ILI JOVIĆ? Srpski reprezentativac bi da ostane, ali izgleda da italijanski velikan ima drugi plan!

Objavljeno: 13.08.24 u 10:41

Nadamo se da će ostati u Italiji, ako mu je to želja!

U Milanu je i dalje prisutna neizvesnost oko budućnosti Luke Jovića. Iako su se pojavili navodi da je srpski napadač odbio ponude iz Zenita, Fenerbahčea i Saudijske Arabije, Jović bi da ostane u Italiji do kraja svog ugovora sa Milanom, koji ističe za 12 meseci.

Nakon što je preuzeo svoj omiljeni broj „9“, koji je postao slobodan nakon odlaska Olivijea Žirua u MLS, Jović je i dalje suočen sa nejasnim statusom u timu.

Iako očekuje priliku od trenera Fonseke, konkurencija je velika zbog dolaska Alvara Morate, koji se trenutno postavlja kao prvi izbor u napadu. Fonseka i rukovodstvo kluba očigledno imaju različite planove i preferiraju dovođenje još jednog napadača.

Idealni kandidat za Milan je Temi Ejbraham iz Rome, koji je navodno spreman da se odrekne dela svog ugovora kako bi prešao u redove „Rosonera“. Međutim, Roma traži između 25 i 30 miliona evra, što je trenutno iznad mogućnosti Milana.

Druga opcija je Armando Broha iz Čelzija, ali se čini da Fonseka više teži dovođenju Ejbrahama. Ako transfer Engleza ne uspe, Jović će najverovatnije ostati u Milanu.

Pored Jovića, Milan je završio sa dovođenjem Emersona Rojala iz Totenhema, a pridružili su se i Pavlović i Morata.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter