0
Olimpijske igre Pariz 2024
Aleksa Avramović

FOTO: STARSPORT

ČAČAK DOČEKUJE SVOJE ŠAMPIONE: Velika čast za Aleksu Avramovića i Marka Marinovića!

Objavljeno: 13.08.24 u 16:55

Kažu da Čačani imaju najbolji šut u Srbiji, a Aleksa nam je to pokazao u polufinalu protiv Amerike!

Nakon velikog dočeka u Beogradu, građani Čačka će u sredu u 19 časova na Gradskom trgu imati priliku da pozdrave svoje sugrađane, Aleksu Avramovića i Marka Marinovića, koji su bili deo košarkaške reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je naš tim osvojio bronzanu medalju.

Kako je potvrdila „Regionalna informativna novinska agencija“, Čačak će na poseban način dočekati svoje šampione.

Čačani će imati priliku da pozdrave najboljeg defanzivnog igrača turnira Aleksu Avramovića, kao i pomoćnog trenera Marka Marinovića – potvrđeno je za RINU iz kabineta gradonačelnika.

Dođite da zajedno pozdravimo šampione iz Pariza koji su još jednom na najbolji mogući način pokazali zašto je Čačak grad košarke – stoji u delu teksta.

Aleksa Avramović, jedan od ključnih igrača na Olimpijskim igrama, izabran je za najboljeg odbrambenog košarkaša turnira. Osim sjajnih igara, Avramović je oduševio mnoge svojom harizmom, spontanošću i iskrenošću, čime je dodatno osvojio srca navijača.

4
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter