0
Evropske lige
Partizan v Astana—Group L Europa League

Partizan v Astana—Group L Europa League

BOLJI DANI U NJEGOVOJ KARIJERI SU POČELI U PARTIZANU: Sada ga traže traže samo klubovi iz „Liga petica“!

Objavljeno: 13.08.24 u 08:25

Na prvi pogled „smešno“ trči i nespretan je, a onda da gol sa 30 metara!

Umar Sadik bi mogao uskoro da napusti Real Sosijedad nakon što nije ispunio očekivanja od njegovog dolaska iz Almerije pre dve godine za oko 20 miliona evra.

Nigerijski napadač sada traži novi izazov, a najnovije informacije sugerišu da bi mogao da se vrati u Italiju.

Đenova se pojavila kao ozbiljan kandidat za njegov transfer, naročito nakon što su izgubili Retegija, koji je prešao u Atalantu, dok se Gudmunson priprema za prelazak u Fiorentinu. Đenova je razmatrala Krstovića iz Lećea, ali s obzirom na visoku cenu od oko 15 miliona evra, mogli bi se odlučiti za Sadika kao povoljniju opciju, nudeći mu pozajmicu sa opcijom otkupa.

Sevilja je takođe zainteresovana za Sadika nakon što su ostali bez En-Nesirija, ali i oni razmatraju mogućnost pozajmice. Valensija je povukla svoje interesovanje, jer su nedavno angažovali Rafu Mira iz Sevilje, što sugeriše da su zatvorili svoje opcije za napad za nadolazeću sezonu.

Ako se Sadik pridruži Đenovi, biće to njegov šesti italijanski klub, s obzirom na to da je ranije igrao za Speziju, Romu, Bolonju, Torino i Peruđu pre nego što je stigao u Beograd.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter