0
Domaći fudbal
Partizan v Croatia (Dinamo Zagreb) 1998/99, First qualifying round, 1st leg

Partizan v Croatia (Dinamo Zagreb) 1998/99, First qualifying round, 1st leg

BIVŠI NAPADAČ CRNO-BELIH NIKAKO NIJE ZADOVOLJAN: „Neka bar prepišu od košarkaškog kluba, to im je pravi recept!“

Objavljeno: 13.08.24 u 09:25

„Da su onih godina hteli, ja bih ceo život ostao u Humskoj, ne bih nigde mrdnuo!“

Partizan nije uspeo da pobedi IMT na gostovanju u Zaječaru. Prvo poluvreme utakmice obeleženo je slabom igrom, daleko od očekivanog nivoa, posebno u fazi napada gde su crno-beli delovali bezopasno i neefikasno.

U tom periodu, ekipa nije uspela da stvori ozbiljne prilike za postizanje gola.

Drugo poluvreme donelo je uzbuđenje, ali u negativnom smislu za Partizan. Tim je postigao gol, ali je on poništen zbog igranja rukom od strane Svete Markovića. Ova odluka je izazvala polemike među stručnjacima, a neki su čak istakli da je Partizan oštećen u ovoj situaciji. Trener Aleksandar Stanojević je zbog protesta dobio crveni karton.

O stanju u klubu govorio je Dragan Isailović, bivši napadač crno-belih, za „Informer“.

Verujte mi da ne smem ni da gledam Partizan. Teško mi pada sve ovo. Situacija nije nimalo laka. Igrači kada izgube poverenje u upravu, onda to izražavaju i na terenu. To je i jedna vrsta straha, jer razmišljaju šta će biti s njima. Klub je kao porodica, a kada roditelji ne odrade svoj posao kako treba, ne daju pravi primer, onda je teško vaspitati decu – rekao je Isailović.

Isailović je takođe jedan od potpisnika „Apela za spas“ Partizana.

Partizan je institucija, uvek je funkcionisao kao familija. Sada toga nema. Ako ne osvajaš trofeje, ne možeš ni da budeš konkurentan u Evropi, da dovedeš jake sponzore, kvalitetna pojačanja, vratiš navijače na tribine… Onda nema napretka, sve je to povezano. Ako već ovi što sede u foteljama ne znaju, neka bar prepišu od košarkaškog kluba, to im je pravi recept – objasnio je Isailović.

Isailović se prisetio svojih dana u Partizanu i naglasio značaj ljubavi prema klubu.

Partizan mora da se voli, za njega se ne navija. Tako mora da se oseća svako ko je u klubu. Da su onih godina hteli, ja bih ceo život ostao u Humskoj, ne bih nigde mrdnuo. Za mene postoji samo jedan tim na svetu i to su crno-beli – rekao je Isailović za „Informer“.

19
3
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter