0
Domaći fudbal
FK Partizan

FOTO: Starsport

BIVŠI IGRAČ PARTIZANA OPLEO PO SVOM KLUBU: „Teško mi pada sve ovo, ne smem da gledam utakmice!“

Objavljeno: 13.08.24 u 14:43

Partizan ima ozbiljne probleme na početku sezone, a njihov kraj se ne nazire!

Fudbaleri Partizana odigrali su razočaravajuću utakmicu u četvrtom kolu Superlige Srbije, gde su remizirali sa ekipom IMT-a iz Novog Beograda rezultatom 0:0. Ovaj neočekivani ishod predstavlja prvi put ove sezone da crno-beli nisu uspeli da osvoje sva tri boda u domaćem šampionatu, što je izazvalo zabrinutost među navijačima i bivšim igračima kluba.

Jedan od onih koji su izrazili svoje mišljenje o trenutnoj situaciji u Partizanu je bivši napadač Dragan Isailović. On nije krio razočaranje zbog stanja u klubu iz Humske i istakao je da mu je teško da prati utakmice voljenog tima.

Verujte mi da ne smem ni da gledam Partizan. Teško mi pada sve ovo. Situacija nije nimalo laka. Igrači kada izgube poverenje u upravu, onda to izražavaju i na terenu. To je i jedna vrsta straha, jer razmišljaju šta će biti s njima. Klub je kao porodica, a kada roditelji ne odrade svoj posao kako treba, ne daju pravi primer, onda je teško vaspitati decu – rekao je Dragan Isailović za „Informer“.

Isailović, koji je ostavio dubok trag u crno-belom dresu, naglasio je da ljubav prema Partizanu mora biti neupitna, uprkos teškim vremenima kroz koja klub prolazi.

Partizan mora da se voli, za njega se ne navija. Tako mora da se oseća svako ko je u klubu. Da su onih godina hteli, ja bih ceo život ostao u Humskoj, ne bih nigde mrdnuo. Za mene postoji samo jedan tim na svetu i to su crno-beli – rekao je Isailović za „Informer“.

Ovaj komentar bivšeg napadača dolazi u trenutku kada Partizan pokušava da pronađe stabilnost na terenu, ali i van njega, suočen sa brojnim izazovima. Navijači se nadaju da će klub uskoro pronaći rešenje i povratiti prepoznatljivu igru koja ih je nekada krasila.

7
6
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter