0
Olimpijske igre Pariz 2024
docek 364950

FOTO: Starsport

AMERI SU FASCINIRANI: Ne mogu da veruju koliko Srbi vole svoje sportiste! (FOTO)

Objavljeno: 13.08.24 u 11:02

Moćni kadrovi!

U Beogradu je juče viđena neverovatna scena, nekoliko desetina hiljada oduševljenih navijača dočekalo je naše sportiste koji su se vratili sa Olimpijskih igara u Parizu sa medaljama oko vrata.

Zlatni teniser Novak Đoković, strelci Zorana Arunović i Damir Mikec, vaterpolisti, srebrna Aleksandra Perišić i bronzani košarkaši, ponosno su se pojavili na balkonu Starog dvora, u centru glavnog grada.

Ova euforija nije prošla nezapaženo ni van granica Srbije. U Denveru, gde je Nikola Jokić, zvezda Denver Nagetsa, pravi lokalni heroj, mediji su primetili srpsku atmosferu.

Jokić je u Koloradu obožavan, a čak su i američki navijači počeli da izražavaju svoju podršku Srbiji. Nagetsi su na društvenim mrežama istakli da je Jokić „dočekan u srpskom stilu“, uz simbol srpske zastave.

Pohvale za Jokića i srpske sportiste ne prestaju da pristižu, a zanimljivo je da su mnogi navijači Denvera čak navijali za Srbiju u polufinalu Olimpijskih igara protiv SAD.

16
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter