0
Olimpijske igre Pariz 2024
vaterpolo reprezentacija Srbije

FOTO: STARSPORT

TORTA ZA VATERPOLISTE: Osvajači zlatne medalje iz Pariza imali lepo iznenađenje po sletanju u Beograd! (FOTO)

Objavljeno: 12.08.24 u 12:59

Naši vaterpolisti će se uskoro obratiti naciji na konferenciji za štampu!

Vaterpolisti Srbije vratili su se u domovinu u ponedeljak, nakon što su osvojili treće uzastopno olimpijsko zlato na Igrama u Parizu. Ekipa koju vodi Uroš Stevanović ostvarila je impresivnu pobedu u finalu protiv Hrvatske rezultatom 13:11, obezbedivši tako prvu medalju za Srbiju od Tokija 2021. godine.

Po dolasku na aerodrom, reprezentativci su doživeli mini-slavlje organizovano od strane posade Er Srbije. Tokom leta iz Pariza, putnici su uživali u torti i šampanjcu, a vaterpolisti su dočekani aplauzom i fotografisani za uspomenu.

vaterpolo torta
FOTO: OKS

Na letu su se nalazili i olimpijska vicešampionka Aleksandra Perišić, kao i strelci Zorana Arunović i Damir Mikec, koji su takođe osvojili medalje na Igrama.

Planiran je svečani doček za sve osvajače medalja na Olimpijskim igrama, koji će se održati na balkonu Starog dvora. Srbija je na Olimpijskim igrama u Parizu osvojila ukupno pet medalja: tri zlatne, jednu srebrnu i jednu bronzanu. Pored vaterpolista, zlatnu medalju osvojio je i Novak Đoković, dok su košarkaši doneli bronzu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter