0
Fudbal
Dejan Stanković

Dejan Stanković (FOTO: YouTube/X)

STANKOVIĆ JE LJUT: „Dobiću 10 mečeva suspenzije ako kažem sve što mislim!“

Objavljeno: 12.08.24 u 12:43

Dejan Stanković izrazio je veliko nezadovoljstvo nakon poslednjeg meča njegovo Spartaka!

Fudbaleri Spartaka iz Moskve nisu uspeli da iskoriste prednost domaćeg terena i pobede ekipu Ahmata, odigravši bez golova (0:0) u 4. kolu Premijer lige Rusije. Iako su bili favoriti, Spartak nije pronašao način da probije odbranu gostujućeg tima, što je nastavak trenda poteškoća u pronalaženju rešenja protiv defanzivnih postavki rivala.

Nakon meča, trener moskovskog tima, Dejan Stanković, bio je upitan o suđenju, koje je izazvalo nezadovoljstvo kod domaćih igrača i navijača. Međutim, Stanković je odlučio da ne ulazi u detalje.

Ne želim da komentarišem rad sudija. Ako kažem sve što mislim, dobiću diskvalifikaciju od 3-4-5 ili čak 10 mečeva. Želim da pomenem momke koji su se borili, nisu se štedeli, potpuno se predali igri – poručio je srpski stručnjak, uz napomenu da je glavni sudija bio Vladislav Bezborodov.

Jedan od glavnih izazova sa kojima se Spartak suočava pod Stankovićevim vođstvom je nemogućnost da se pronađe rešenje protiv defanzivnih timova koji „parkiraju autobus.“

– Želeli smo da pobedimo po svaku cenu. Rizikovao sam jer je pobeda bila neophodna. I zaslužili smo je. Ako je ovakav fudbal sa kojim moramo da se suočimo, naći ćemo rešenje.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter