0
Košarka
Crvena Zvezda Buducnost, ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SELIDBA IZ ZADRA U BEOGRAD: Arijan Lakić se zvanično oprostio od svog doskorašnjeg kluba! (FOTO)

Objavljeno: 12.08.24 u 16:34

Arijan Lakić spreman za epizodu u Partizanu!

Košarkaški klub Partizan se nalazi u završnoj fazi formiranja potpuno nove ekipe pod vođstvom trenera Željka Obradovića. Arijan Lakić, koji je protekle dve sezone igrao za Zadar u hrvatskom šampionatu i ABA ligi, očekuje se kao jedno od novih domaćih pojačanja u potpuno rekonstruisanom timu Partizana. Njegova nedavna objava na Instagramu, gde se oprostio od Zadra, nagoveštava da bi uskoro moglo doći do zvanične potvrde saradnje sa Partizanom.

– Inače nisam osoba koja piše ovakve stvari na objavama ali sam dugo razmišljao i shvatio da zaslužujete još jedno hvala. Hvala svim mojim saigračima, svim trenerima i svakoj osobi u stručnom štabu i u klubu koji su verovali u mene i koji su verovali u zajednički rad i trud i da sa tim dođu velike stvari i velike pobede i za to ću Vam uvek biti zahvalan. Posebno hvala i Vama, navijačima, koji ste verovali u nas, bodrili ste nas na svakoj utakmici, u teškim trenucima, u svakoj pobedi i svakom porazu, bez Vas ovo nikad kao ekipa i ja kao košarkaš ne bih doživeo. Hvala Vam, od srca Vam hvala što sam u ove dve godine naučio toliko puno da nekad ni sam nisam svestan toga, zauvek će mi sve lepe uspomene ostati u srcu i nadam se da će ih još biti u budućnosti jer Vi to zaslužujete – napisao je Arijan Lakić u još jednom dirljivom oproštaju od Zadra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Arijan Lakic (@arijanlakic)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter