0
Olimpijske igre Pariz 2024
Novak Đoković

FOTO: STARSPORT

SADA VIŠE NEMA DILEME: Novak Đoković će biti na balkonu!

Objavljeno: 12.08.24 u 09:35

Novak Đoković je ipak odlučio da još jednom pozdravi naciju!

U ponedeljak uveče, na čuvenom balkonu Starog dvora u Beogradu, održaće se spektakularan doček srpskih sportista sa Olimpijskih igara, a jedan od glavnih aktera biće najbolji teniser sveta Novak Đoković. Iako je bilo neizvesno da li će Đoković prisustvovati ovom događaju, prema nezvaničnim informacijama, on će se ipak pojaviti i proslaviti svoje istorijsko olimpijsko zlato sa svojim sunarodnicima.

Zlatni vaterpolisti, koji su doneli još jedno zlato u bogatu kolekciju srpskog sporta, kao i bronzani košarkaši, stajaće rame uz rame sa Đokovićem. Pored njih, pred okupljenim građanima će se pojaviti i Zorana Arunović i Damir Mikec, koji su se okitili medaljama u streljaštvu, kao i Aleksandra Perišić, osvajačica bronzane medalje.

Đoković, koji je 4. avgusta trijumfovao na Rolan Garosu pobedivši Karlosa Alkarasa i osvojio svoje prvo olimpijsko zlato, već je napustio Francusku i sada se vraća u Srbiju da sa svojim narodom podeli radost zbog ovog velikog uspeha. Košarkaška reprezentacija vratila se u Beograd u nedelju, dok su vaterpolisti, kao i Arunović, Mikec i Perišić, stigli jutarnjim letom u ponedeljak, kako bi sve bilo spremno za veliki doček u 20 sati.

Za sada nije otkriveno ko će učestvovati u zabavnom delu programa, ali je potvrđeno da će Danica Crnogorčević biti deo svečanosti, uz moguće dodatne izvođače koje će odabrati sami sportisti. Očekuje se da će večerašnji događaj biti nezaboravan, uz veliko interesovanje građana i medija.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter