0
Olimpijske igre Pariz 2024
docek 365004

FOTO: Starsport

NOLE O SLEDEĆIM OLIMPIJSKIM IGRAMA: Najbolji teniser ikada progovorio da li će učestvovati u Los Anđelesu! (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.24 u 23:15

Ma, i da ne učestvuje, zna se ko je najveći ikada!

Nakon povratka iz Pariza, srpski teniser Novak Đoković pružio je priznanje svim srpskim olimpijcima koji su svojim trudom i posvećenošću osvojili medalje za Srbiju.

Na Olimpijskim igrama u Parizu, Srbija je obogatila svoj bilans sa pet medalja, uključujući jednu od dve zlatne koju je osvojio sam Đoković, smatran najboljim teniserom svih vremena.

Svaka reč je suvišna. Inspiracija su za mene, kao i svi sportisti, koji predstavljaju našu zemlju – rekao je Đoković i dodao:

Prošle godine sam imao tu čast da budem na balkonu sa košarkašima i basketašima. Nije bilo planirano da budem tu, ali se ispostavilo da smo u isto vreme. Imao sam veliko zadovoljstvo da budem na balkonu i sam i sa drugim sportistima. Uvek je lepše kad deliš sa kolegama koji iz petnih žila izvlače da predstavljaju Srbiju na najbolji način. Svi koji su bili ovde i oni koji nisu to srce su dali za Srbiju. Veliki je uspeh vratiti se sa ovoliko medalja, verujem da će LA biti još trofejniji. Želim im svima to. Potrudiću se da doguram do LA, želeo bih, najjače zadovoljstvo je predstavljati Srbiju na OI. Za mene je ovo ostvarenje dečačkog sna, ogroman pritisak da osvojim zlato jer sam manje-više sve osvojio. Osećam se ispunjeno, kompletirano, idemo da slavimo.

 

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter