1
Olimpijske igre Pariz 2024
vaterpolo reprezentacija Srbije

FOTO: Starsport

KAKVA JE TO VELIČINA: Vaterpolisti otkrivaju – „Novak nam je održao govor!“

Objavljeno: 12.08.24 u 15:29

Zaista prelepo, Novak je pokazao svoju veličinu pruživši podršku našim vaterpolistima.

Danas su zlatni vaterpolisti Srbije dočekani na aerodromu „Nikola Tesla“ uz taktove muzike iz serije „Otpisani“, simbolično jer su mnogi sumnjali u njihov uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu.

Ponajbolji član naše vaterpolo reprezentacije Dušan Mandić govorio je o veličini Novaka Đokovića, koji je svima održao govor:

Bilo je uspona i padova, jako težak momenat bio je posle poraza od Australije. Nismo ličili na sebe, taj poraz nas je baš duboko dotakao. Možda i nešto isprovocirao u nama. Moram i da se zahvalim Novaku, koji je tad došao da poseti olimpijce. Svi smo bili u sobi, razmišljali, ušao je na vrata i održao je govor od srca. To je doprlo do nas, dalo nam dodatnu motivaciju. Još više smo uživali kada je on došao do dugo iščekivanog cilja. Lepa priča i za njega i za nas. Ne bih ulazio u detalje, ali pričao je o njegovim pobedama i porazima, šta je sve on prolazio. Osetili smo da je to istinito i iskreno – rekao je Mandić.

3
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter