0
Olimpijske igre Pariz 2024
Srbija Hrvatska

FOTO: Starsport

HRVATI U AGONIJI ZBOG ZLATA SRBIJE: Potpuno ih slomila pobeda naših Delfina! (VIDEO)

Objavljeno: 12.08.24 u 11:13

Hrvatima je izuzetno teško pao poraz u finalu od Srbije!

Vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je izvanredan uspeh na Olimpijskim igrama u Parizu, osvojivši zlatnu medalju nakon impresivne pobede u finalu protiv Hrvatske. Srpski tim je dominirao tokom utakmice i pobedio sa rezultatom 13:11, čime je stekao zasluženo mesto na vrhu olimpijskog postolja.

Poraz u finalu teško je pao našim komšijama, a emotivni snimci sa HRT-a jasno pokazuju razočaranje njihovih komentatora. I pored tuge zbog poraza, hrvatski komentatori su priznali superiornost srpskih igrača i njihovu izvanrednu igru tokom celog turnira.

Ne možete pobediti svako finale. Ono s čim vas možemo pokušati utešiti je da je sve čisto u sportu u kome uvek bude repova, a ovde ih nema. Protivnik je bio bolji i najteže je našim reprezentativcima, koliko god mi bili tužni. Oni su radili za ovo i došli su u šansu da osvoje toliko željeno zlato, ali nema razloga ne verovati da će se nova šansa pojaviti – objasnio je komentator da nije bilo ničega spornog u pobedi Srbije.

Srbija je još jednom pokazala svoju snagu i kvalitet u vaterpolu, ostavljajući snažan utisak na međunarodnoj sceni.

2
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter