0
Domaći fudbal
FK TSC - FK Vojvodina

FOTO: FK Vojvodina

TSC SKINUO SKALP VOJVODINI: Novosađani ne mogu da se sastave od Ajaksa! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.24 u 23:14

TSC je još jedna ekipa koja je nanela poraz „staroj dami“!

Fudbaleri TSC-a iz Bačke Topole ostvarili su ubedljivu pobedu nad Vojvodinom rezultatom 1:3 na „TSC areni“ u okviru 4. kola Superlige Srbije.

Iako su Novosađani formalno bili domaćini zbog radova na stadionu „Karađorđe“, TSC je iskoristio prednost poznavanja terena i odneo sva tri boda.

Prvo poluvreme proteklo je u znaku Vojvodine, koja je stvorila nekoliko opasnih prilika, ali su im dva gola bila poništena zbog ofsajda. Najveća prilika za domaće došla je u 9. minutu, kada je Marko Veličković poslao loptu u mrežu, ali je zbog minimalnog ofsajda nakon dodira Mihaila Ivanovića pogodak poništen.

TSC je iskoristio svoje šanse, a prvi pogodak postigao je Aleksandar Ćirković u 36. minutu, nakon asistencije Mihajla Banjca. Ćirković je time upisao svoj prvi gol u sezoni, nastavljajući tako dobru formu iz prošle godine.

Vojvodina je mogla brzo da uzvrati, ali je Bamidele promašio zicer glavom, što je TSC iskoristio da udvostruči prednost. U 39. minutu, Mihajlo Banjac je briljirao driblingom, a potom asistirao Aleksi Pejiću, koji je lako pogodio za 0:2.

Drugo poluvreme donelo je nadu za Vojvodinu kada je Kejleb Seri izveo sjajnu solo akciju i asistirao Mihailu Ivanoviću, koji je smanjio na 1:2. Ipak, uprkos nekoliko prilika, Vojvodina nije uspela da dođe do izjednačenja.

TSC je zapečatio pobedu u nadoknadi vremena golom Bencea Šoša, koji je postavio konačan rezultat 1:3. Ovo je drugi poraz za Vojvodinu u sezoni, dok je TSC upisao svoj drugi trijumf.

Vojvodina se suočava sa izazovima zbog evropskih obaveza, što se odrazilo na njihovu formu, jer sada imaju četiri vezana neuspeha u svim takmičenjima.

2
2
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter