5
Domaći fudbal
Aleksandar Stanojević

FOTO: Starsport

PORUKA IZ HUMSKE NAKON MEČA U ZAJEČARU: „Nije u redu, ko zna da gleda videće!“ (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.24 u 22:50

Veliko nezadovoljstvo vlada u Partizanu nakon meča sa IMT-om!

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da dođu do pobede protiv ekipe IMT-a u okviru 4. kola Superlige Srbije, pošto je meč u Zaječaru završen rezultatom 0:0. Uprkos velikom trudu crno-belih, mreže su ostale netaknute, što je donelo razočaravajući rezultat za tim iz Humske.

Trener Partizana, Aleksandar Stanojević, pred kamere Arenesport nakon meča zbog crvenog kartona nije izašao Aleksandar Stanojević, pa je umesto njega izjavu dao pomoćni trener Branko Vukašinović. On je istakao da Partizan nije bio na željenom nivou tokom prvog poluvremena, ali da su u drugom delu utakmice pokušali sve kako bi došli do pobede.

U prvom poluvremenu nismo bili na nivou koji smo očekivali. Osvežili smo ekipu u drugom poluvremenu, pritiskali svim snagama. Oni su pretili kontranapadima, ali smo za to bili spremni. Imali smo svoje prilike, ali ih nismo iskoristili. Tu bih završio da ne bih i ja došao u iskušenje da ispričam ono što mi je na srcu… Nije u redu, ne samo detalji već čitav tok utakmice. Nije u redu, ko zna da gleda videće. Nama preostaje da se konsolidujemo i da idemo dalje – poručio je Branko Vukašinović.

Partizan će se sada fokusirati na sledeće izazove, dok ovaj nerešen rezultat predstavlja korak unazad u njihovoj borbi za vrh tabele Superlige Srbije.

6
50
5 Komentara
  1. Hajde da cujemo,mi koji ne znamo gledati onako kako članovi JSD-a znaju!?Da cujemo,ko vas je veceras ostetio i kako?!Ja bih se na vašem mestu samo zapitao…Koliko kosta obraz i dokle ce da ide to vase kukanje i brukanje!!

    8
    4
    Odgovori
    • Koliko je poleteo ovaj trener IMT-a,sramota šta čovek priča a videćemo njegovu izjavu kad budu igrali sa zvezdom.Igrali su dobro,uzeli bod,imali puno šansi ali kao opredeljenje 2 gola….auuuu,strašno

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter