1
Olimpijske igre Pariz 2024
Dragan Stojković Piksi

head coach Dragan Stojkovic speaks with media tokom povratka reprezenytacije Srbije u fudbalu sa EURO Germany 2024 at aeroport Nikola Tesla on June 26, 2024 in Belgrade, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

PIKSI PUCA OD PONOSA: Selektor Srbije čestitao vaterpolistima osvajanje zlata u Parizu! (FOTO)

Objavljeno: 11.08.24 u 18:28

Piksi je pratio borbe srpskih sportista na Olimpijskim igrama!

Srpska vaterpolo reprezentacija ispisala je još jednu stranicu u istoriji sporta, osvojivši treće uzastopno zlatno odličje na Olimpijskim igrama, pobedivši Hrvatsku u finalu sa rezultatom 13:11. Ovaj uspeh u Parizu dodatno je učvrstio status Srbije kao vodeće vaterpolo sile na svetskoj sceni.

Odmah nakon meča, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, uputio je putem društvenih mreža srdačne čestitke „Delfinima“, pridruživši se brojnim sportistima i navijačima koji su proslavili ovaj izvanredan rezultat.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragan Stojkovic (@draganstojkovicpixy)

Bravo majstori! Ponosni smo na vas! Iskrene čestitke na velikom uspehu – napisao je Piksi na Instagramu.

Stojković je prethodno čestitao i košarkašima Srbije na osvojenoj bronzi, kao i Novaku Đokoviću na njegovom zlatnom odličju, potvrđujući svoju podršku svim srpskim sportistima koji donose radost naciji svojim izuzetnim rezultatima.

2
4
1 Komentara
  1. Imam potrebu da se zahvalim autoru ovog teksta Jovanu Jovanoviću. Ovih dana sam pratila sportske vesti na internetu i samo u ovom tekstu stoji „pobedivši sa rezultatom“. U svim drugim se pobeđuje „rezultatom“, što me baš nervira. Pobeđuje se dobrom igrom, a rezulatat dolazi na kraju. Hvala još jednom J. J. što to zna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter