2
Domaći fudbal

Slovenia's Vanja Drkusic and Serbia's Aleksandar Mitrovic during the UEFA EURO 2024 group stage match between Slovenia and Serbia at Munich Football Arena on June 20, 2024 in Munich, Germany. (Photo by Pedja Milosavljevic)

NOVA SARADNJA BEOGRADA I SANKT PETERBURGA: Zenit šalje Vanju Drkušića u Crvenu zvezdu!

Objavljeno: 11.08.24 u 08:33

Momak koji je dominirao na poslednjem izdanju Evropskog prvenstva!

Prema najnovijim informacijama, Vanja Drkušić, slovenački reprezentativac, nalazi se pred potpisom ugovora sa Zenitom iz Sankt Peterburga.

Ova vest dolazi od novinara Andreja Pankova, koji je dobro upućen u dešavanja u ruskom fudbalu. Prema njegovim izvorima, Drkušić će staviti potpis na četvorogodišnji ugovor sa Zenitom.

Međutim, zanimljivo je da Drkušić neće ostati u Rusiji. Umesto toga, očekuje se da će odmah biti poslat na pozajmicu u Crvenu zvezdu, kako su to prethodno nagoveštavali slovenački mediji.

Tako će Drkušić, iako prvobitno nije bio dostupan zbog visoke cene koju je Soči tražio, ipak završiti u dresu crveno-belih. Ovaj razvoj situacije mogao bi biti povezan sa potencijalnim transferom Nasera Đige u Kristal Palas, što bi otvorilo prostor za dolazak Drkušića na Marakanu.

37
3
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter