0
Domaći fudbal
Bruno Duarte, Timi Maks Elšnik

FOTO: Starsport

MOĆAN UČINAK ZVEZDINIH POJAČANJA: Novi igrači šampiona Srbije za kratko vreme upisali devet pogodaka! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.24 u 19:43

Zvezda od početka sezona može da se osloni na nove fudbalere!

Fudbaleri Crvene zvezde pokazali su izvanrednu formu u prva četiri kola Superlige Srbije, postigavši impresivnih 14 golova. Od toga, devet pogodaka potpisali su igrači koji su se letos priključili šampionu Srbije.

U prvom kolu, Bruno Duarte je oborio rekord Filipa Kasalice kao najbrži strelac na debiju za Crvenu zvezdu, a zatim je bio precizan i u drugom kolu protiv Mladosti iz Lučana.

U trećem kolu, tokom uspešnog gostovanja Tekstilcu, Duarte je ponovo bio u centru pažnje zajedno sa novim pojačanjima Milsonom i Timijem Maksom Elšnikom, koji su takođe zabeležili pogotke.

Poslednja utakmica, u kojoj je Crvena zvezda pobedila Novi Pazar rezultatom 4:1, još jednom je potvrdila dobru formu novih igrača. Seol je otvorio rezultat, dok je Duarte ponovo bio precizan, uz golove Elšnika i Pume Rodrigeza.

Takođe, mladi Lazar Jovanović postigao je svoj debitantski gol tokom pripremnog perioda protiv Sočija, dok je Luka Ilić, po povratku u klub, nastavio gde je stao sa golom protiv Mladosti iz Lučana u prijateljskom duelu.

Ovi rezultati ukazuju na uspešan rad skauting službe Crvene zvezde i pružaju šefu stručnog štaba Vladanu Milojeviću lepe brige uoči ključnih utakmica za plasman u Ligu šampiona. Jedini igrači koji još nisu upisali golove, a stigli su ovog leta, su Nemanja Stojić i Dalsio Gomeš.

2
1
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter