7
Domaći fudbal
FK Partizan - FK IMT

FOTO: Starsport

KIKS PARTIZANA U ZAJEČARU: VAR zaustavio crno-bele da upišu pobedu protiv IMT-a! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.24 u 22:02

Partizan na kraju nije uspeo da se vrati u Humsku sa sva tri boda!

Fudbaleri Partizana su na gostovanju ekipi IMT-a u Zaječaru u okviru meča 4. kola Superlige Srbije odigrali nerešeno 0:0.

Prvu dobru priliku crno-beli su imali u 23. minutu. Đorđe Jovanović je pokušao iz daljine da lobuje Belića, ali nije imao previše uspeha.

IMT je u 32. minutu imao kapitalnu šansu. Lutovac je imao priliku da donese prednost domaćinu, ali je Jovanović spasio Partizan u situaciji jedan na jedan.

Partizan je manje više do kraja poluvremena delovao prilično bezopasno. IMT je pokazao zube vice prvaku Srbije, a prava drama se tek očekuje u nastavku.

Odličnu priliku su imali crno-beli na startu drugog dela igre. Natho je primio loptu u kaznenom prostoru, odložio je do Zahida, ali norveški fudbaler nije bio precizan.
Sjajan napad Partizana u 64. minutu. Prošao je Lazarević po desnoj strani i uputio upotrebljiv centaršut, skočio je Jovanović i zahvatio loptu glavom, ali ona završava pored stative.
Jovanović još jednom spasava viceprvaka Srbije. Krstić imao priliku da dovede IMT u prednost, ali je čuvar mreže crno-belih ponovo bio na visini zadatka u 72. minutu.
Najbolja šansa za Partizan viđena je u 86. minutu. Jurčević se našao sam ispred gola uputio je snažan udarac ka nebranjenoj mreži, ali se Konstantinov u poslednjem momentu podmentuo i sprečio gol gostiju.
Samo minut kasnije crno-beli ipak stižu do vođstva. Severina je povukao kontru po desnoj strani, potom uputio udarac. Lopta je išla prema golu, ali je zbog odbitka na kraju završila u golu IMT-a.
Ipak, posle čitave zavrzlame gol je poništen. Utvrđeno je da je Svetozar Marković igrao rukom, posle čega je dodao loptu do Severine tako da je akcija poništena, gol ne važi.
25
14
7 Komentara
  1. Zalosna je cinjenica da Partizan igra cetvrto kolo tako izgledajuci umorno, nepripremljeno i da nije u stanju da igra svoju pravu igru kako igra veliki klub. Sta je taj Stanojevic i drustvo radili do sada? Ovo je predznak ozbiljnih problema koji slede. Ovo se tesko moze leciti bez ozbiljnih rezova. Zasto igraci celo poluvreme igraju tako lezerno, neinventivno i nepreduzimljivo a gotovo nista bolje ni drugi deo? Pokusavali su oni ali deluju kao mrtva ekipa, bez entuzijazma, uzasno. Niko ne voli gledati takav Partizan, hocemo igru koja krasi veliki klub!
    Stanojevic da se ljuti na sebe,ok? Neka igracima zabrani igru unazad, sramota je svaku loptu vracati duboko unazad cim se pojavi otpor protivnika koji hoce u duel. Ovo bi se desilo kasnije ako ne bi bilo danas. Gol je regularan jer je lopta odbijena kao napucana rukom protivnickog igraca, takodje rukom! To smo svi videli u prenosu, a samo sada nema potpune slike tog dogadjaja.Sve vas pitam:zasto?! Ovaj sudija je uzasna pojava koju forsiraju da sudi Partizanu kao zestoki cergaski sudija. DObio je zadatak da sece, opstruira i trazi dlaku u jajetu Partizanu! TO se videlo tokom celog meca.
    Ne pitajte se zasto je liga pala qcu za vrat, evo vam ga na-odgovor!. Partizan je ostecen jer se Cergarki zuri da ide na celo tabele, ona naprosto ne tolerise da ne bude lider!
    Partizane, postao si mali klub, niko te ne j… ni za suvu sljivu.
    Grobari, vidite li vi ovo? Na nekom drugom mestu da se ovo ponavlja po deseti put od istog kadije, doticni mjmn bi imao problema sa publikom i ne bi mu vise palo na pamet da izvodi svinjariju tokom celog meca protiv vaseg kluba.
    Neka navijaci Partizana dobro razmisle sta sam im rekao. Ovaj g.vnar po imenu M.I. mora biti skrajnut sa PFC utakmica po svaku cenu! Ponavljam:Po svaku cenu!

    5
    2
    Odgovori
    • Zasto,objasni nama sto se ne razumemo u fudbal ali eto,ipak smo gledali utakmicu!Videli smo IMT,bolju ekipu,sa dve stopostotne sanse,opravdano ponisten gol..jer je bila očigledna ruka(za tebe verovatno nije),i dzukacko ponašanje koje je samo vama blisko!Umesto da pises gluposti,zamisli sedi to za koga navijas izasto ste tu gde ste!!

      4
      3
      Odgovori
      • Ero zna se da si glup ko kurac, znači lakše ti je uterati nego objasniti. A za džukačko ponašanje pitajte Stamenkovića iz Lučana posle finog i kulturnog napada Negića i Savića

        2
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter