0
Olimpijske igre Pariz 2024
VKNBG JUG

VKNBG JUG

KAPITEN JAKŠIĆ NAKON OSVOJENOG ZLATA: „Samo mi znamo šta smo prošli!“ (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.24 u 16:08

Kapiten i lider, hrabar i odvažan – veliki Nikola Jakšić!

U finalu Olimpijskih igara u Parizu, Vaterpolo reprezentacija Srbije sastala se sa selekcijom Hrvatske i tom prilikom slavili sa 13:11.

Nakon velike pobede prepun emocija potpuno očekivano bio je kapiten našeg nacionalnog tima, Nikola Jakšić:

Prvo želim da čestitam Hrvatima, zasluženo su bili u finalu. Drugo, želim da se zahvalim svakom svom saigraču, od prvog do poslednjeg, ponosan sam na sve njih i na sve što smo prošli u poslednje dve godine. Samo mi znamo šta smo prošli i samo mi i naši najbliži znaju kroz šta smo sve prolazili. Svaka nam čast na svemu što smo uradili. Osvojili smo Olimpijske igre, meni je ovo treće zlato i ne mogu da vam opišem kako se osećam. Sreća, iscrpljenost, oduševljenje, uh… ostao sam bez reči – rekao je kapiten našeg nacionalnog tima, te potom dodao:

Možda je izgledalo tako rezultatski, ali nije bilo lako. Ona pobeda nad Grčkom nam je dala vetar u leđa, da se podignemo i probijemo tu barijeru četvrtfinala koju smo imali protekle dve godine. Svaka čast ekipi, svim momcima, mnogo sam srećan i ne znam šta da kažem – zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter