1
Olimpijske igre Pariz 2024
vaterpolo reprezentacija Srbije

FOTO: STARSPORT

ČESTITKE IZ HUMSKE ZA VATERPOLISTE: FK Partizan poslao moćnu poruku nakon osvajanja zlata!

Objavljeno: 11.08.24 u 18:42

Fudbalski klub Partizan je čestitao vaterpolistima osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama!

Srpski vaterpolisti još jednom su dokazali svoju dominaciju na međunarodnoj sceni osvajanjem treće zlatne medalje zaredom, savladavši Hrvatsku rezultatom 13:11. Sjajnom igrom, Delfini su potvrdili da nova generacija ima potencijal da nastavi tradiciju uspeha i održi srpski vaterpolo na vrhunskom nivou.

Ovaj impresivan rezultat izazvao je talas oduševljenja među navijačima, a čestitke stižu sa svih strana. Uspeh je proslavljen uz veliko uzbuđenje, a među mnogima koji su uputili čestitke ističe se i FK Partizan, koji je na društvenoj mreži „X“ izrazio svoje oduševljenje.

Kakva igra, kakav uspeh! Treće uzastopno zlato za Delfine! Malo je reći da smo ponosni – napisali su iz Humske.

Ova pobeda je još jedan dokaz da srpski vaterpolo i dalje dominira, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju nove izazove i uspehe ove talentovane ekipe.

3
1
1 Komentara
  1. Zadnjih deset minuta kod O:0,Partizanovi igrači nešto muljaju kao da vode sa 3:0.Ma nemaju mozga,mnogo glupi,kao da se ne trude da daju gol.Ko ih nauči da stalno vraćaju loptu nazad?Nema igrača koji će da pređe protivničkog i da osvaja prazan prostor,da sa loptom ide napred.Dosadnu igru upropašćuju i strelci koji ne mogu ljudskim šutem gol da pogode.Pustite omladince da igraju pa kako bude,ove glupe neznalica ne možemo više da gledamo.Ovo je kraj!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter