13
Domaći fudbal
FK Partizan - FK IMT

FK Partizan FK IMT

(ANKETA) DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN? VAR poništio pogodak Severine i sprečio crno-bele da iz Zaječara odnesu tri boda! (VIDEO)

Objavljeno: 11.08.24 u 22:20

Biće sigurno komentara na suđenje iz redova Partizana posle ovog susreta!

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da na gostovanju u Zaječaru protiv IMT-a upišu novu pobedu, pošto je konačan rezultat bio 0:0.

Ipak, Severina je u 85. minutu postigao pogodak, koji je posle pregleda u VAR sobi poništen zbog igranja rukom Svetozara Markovića u začetku akcije.

I pre nego što je odluka bila doneta, eskalirao je bes na klupi crno-belih. Natho je dobio žuti karton, a Aleksandar Stanojević je isključen zbog nedoličnog ponašanja.

Ovaj pogodak zaista ostaje predmet sporta, a mi vam ostavljamo da ostavite svoje mišljenje povodom sporne situacije.

Da li je Partizan oštećen poništavanjem gola Severine?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

25
15
13 Komentara
  1. Partizan je ostecen iz razloga sto je i igrac IMT u istom duelu igrao prvi rukom.Jeste igrac Partizana rukom igrao namerno i ostvario prednost,a igrac IMT nenamerno ali mu je ruka bila odrucena.Lopta je prvo njega pogodila u ruku,pa igraca Partizana u grudi posle cega je on namerno rukom gurnuo napred.To se jasno vidi.Ali s obzirom na sve i da to sudija nije video,da je gol pao posle jos dva odigrana pasa,mislim da je Partizan ostecen.

    2
    1
    Odgovori
  2. Ovi novinari jedva cekaju da potpale ove jadne grobare,,alo igrac igra rukom i daje sebi prednost ko je tu ostecen imali neko da je slep da to ne vidi

    1
    4
    Odgovori
  3. Ovi novinari jedva cekaju da potpale ove jadne grobare,,alo igrac igra rukom i daje sebi prednost ko je tu ostecen imali neko da je slep da to ne vidi

    1
    3
    Odgovori
  4. Treba pojačati VAR tim da unazad vraća situacije.
    Da li je prethodno igrač IMT-a udario nehotice rukom loptu koju je zatim nehotice rukom udario Marković?
    Đorđe

    10
    4
    Odgovori
  5. Bolesni placenik, kako je sudio celu utakmicu, tako je i zavrsio. Lopta je prvo pogodila u ruku igraca u crvenom dresu, odbila se i napucala Markovica, sve u 10 cm. Svako ko gleda, ne ovu namestenu ligu, nego ozbiljan fudbal, jasna je poenta. Jos veci muljatori su u VAR-u.

    10
    11
    Odgovori
    • Šta lupetaš, on je odigrao rukom i tako stvorio šansu za gol. Dok je igrača IMT napucala lopta u ruku i odbila se. Jasno se vidi igranje rukom, to je samo kod grobara dozvoljeno. Očajno ste igrali i bod niste zaslužili a hoćete 3.

      5
      10
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter