5
Domaći fudbal
zvezda novi pazar 262379

zvezda novi pazar 262379

ZVEZDA VRLO UBEDLJIVA: Novajlije u crveno-belom dresu „razbile“ Novi Pazar! (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.24 u 21:55

Crvena zvezda pobedila je Novi Pazar rezultatom 4:1 na stadionu „Rajko Mitić“ u okviru četvrtog kola Superlige Srbije. Strelci za crveno bele bili su Seol, Duarte, Elšnik i Puma, dok je jedini gol za gostujući tim postigao Opara.

Prvo uzbuđenje bilo je pred golom Novog Pazara, u četvrtom minutu utakmice, posle centaršuta Elšnika, bila je gužva u šesnaestercu, Milson je imao loptu u nogama, ali nije uspeo da uputi udarac tako da su se Pazarci odbranili.

Crvena zvezda je uspela da dođe do prednosti u devetom minutu utakmice, gol je postigao Seol sa dvadesetak metara, lepo je pogodio levi ugao, golman Pazara je bio nemoćan.

Novi pokušaj van 16 metara desio se u 20. minutu utakmice, pokušao je drugi Zvezdin Korejac, Hvang, ali je Pajović odbranio njegov udarac.

Novi Pazar je pokušavao da uradi nešto konkretnije preko leve strane, pre svega preko Nemanje Miletića, ali rezultat je ostao isti.

Nova šansa za crveno-bele bila je delo Pruceva, nakon centaršuta Hvanga, ali opet sjajna odbrana čuvara mreže Pazara, Pajovića.

Pred sam kraj poluvremena, Adem Ljajić je imao najbolju šansu za gostujuću ekipu, pokušao je sa ugla šesnaesterca, ali je lopta otišla preko gola.

Prvu šansu u drugom poluvremenu imao je Zvezdin novajlija, Felisio Milson, loptu je poslao malo iznad gola.

U 51. minutu veliki šok za crveno-bele, Novi Pazar je stigao do izjednačenja, sjajno je petom odigrao Antvi, a Opara naleteo i pogodio gol Crvene zvezde!

Bruno Duarte je u strašnoj formi, postigao je četvrti gol ove sezone i povisio rezultat na 2:1. Odličan centaršut Pume, a napadač crveno-belih je majstorski odreagovao glavom.

Novo uzbuđenje pred golom Pazaraca, prilika Olajike, ali Pajović je bio dobro pozicioniran i odbranio.

Zvezda je stigla do novog gola, a strelac je bio Elšnik. Projektil sa dvadesetak metara, Pajović je dirao loptu, ali nije uspeo da je zaustavi i ona je završila u golu!

Crveno-beli nisu stali, već je gol glavom nakon lepe minijature i dobrog centrašuta Olajinke, postigao Puma Rodrigez i povisio rezultat na 4:1.

11
1
5 Komentara
  1. Ovakva Zvezda iz prvog poluvremena nema sta da trazi u Evropi.Stojic nije igrac za ligu dampiona pogotovo sto traze od njega da igra desnog bocnog sa zadatkom da kod organizacije napada ulazi u sredinu da binapravo visak u stednjrm redu.Momak je tanak sa kombinatorikom a spor da bo probio po desnom boku.Djiga mora da igra sa Spaicem stopera.Mi nismo doveli klasicnog zadnjeg igraca ito ce nam se obiti o glavu.Mora neko da bode korektor srednjrg reda a mi to nemamo.Ovskav stednji red mnogo pravi gresaka kod iznosrnja lopti pogotovo u zoni gde ne sme da se izgubi lopta i kod ozbiljnog protivnika je velika sanda da nam da gol.Piter mora da igra pre ovog Milsona.Ivsnic je van forme i nema ucinka no ispre d ni iza lopte.

    2
    0
    Odgovori
  2. Hoce li Zvezda biti kaznjena suspenzijom stadiona zbog klicanja ratnom zlocincu i zbog nacionalistickih i sovinistickih natpisa sirom swverne tribine ?!!

    3
    5
    Odgovori
    • Da se ovo desilo u Pazaru, domacin bi bio kaznjen minimum 5 – 6 utakmica bez publike i plus debela novcana kazna

      3
      0
      Odgovori
  3. Pazar je veceras „razbio“ hostapler zvani sudija Radakovic, da nije njega bilo, Pazar bi dobio Zvezdu !

    3
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter