0
Olimpijske igre Pariz 2024
srbija nemacka 137

FOTO: Starsport

SRBIJA SRUŠILA SVETSKOG PRVAKA I DOŠLA DO MEDALJE: Orlovi pokazali u Parizu da su verovatno i najbolji tim planete! (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.24 u 12:44

Fantastično izdanje Srbije, medalja ide Orlovima!

Svetski košarkaški prvaci Nemačka će igrati sa reprezentacijom Srbije u meču za bronzu, koji je vrlo verovatno i glavni meč za pokazivanje koja ekipa je najbolja u svetu

Naši Orlovi sa svetskim prvacima igraju od11.00 časova u reprizi finala najvećeg košarkaškog takmičenja na svetu, Mundobasketa, gde ćemo imati priliku za petu medalju nacije.

Konačan rezultat meča iznosio je 93:83 što nam je donelo bronzu.

Srbija je odigrala sjajnu prvu četvrtinu, iako su sudije malo svojim odlukama zbunili igrače na obe strane, naši momci su se bolje snašli, pa su dobili prvu deonicu sa ubedljivih 30:21.

Druga deonica je takođe bila konfuzna, ali smo uspeli na individualni kvalitet da oržimo razliku, ali šut Nemaca ih je ostavljao igri za eventualni povratak u nastavku.

Neverovatnu rolu u trećoj četvrtini je imao Aleksa Avramovič, koji je imao sjajnu sekvencu sa pogođenom trojkom i ukradenom loptom uz polaganje.

Do kraja su naši momci samo održavali prednost, a treba istaći i sjajnu partiju Nikole Jokića, koji je tek četvrti igrač u istoriji OI koji je upisao tripl-dabl.

1
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter