1
Domaći fudbal
zvezda novi pazar 261588

FOTO: Starsport

(POLUVREME) ZVEZDA VODI PROTIV NOVOG PAZARA: Sjajan prvenac za Korejca! (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.24 u 20:52

Crvena zvezda i Novi Pazar igraju utakmicu četvrtog kola Superlige Srbije, na stadionu „Rajko Mitić“, a rezultat na poluvremenu je 1:0.

Prvo uzbuđenje bilo je pred golom Novog Pazara, u četvrtom minutu utakmice, posle centaršuta Elšnika, bila je gužva u šesnaestercu, Milson je imao loptu u nogama, ali nije uspeo da uputi udarac tako da su se Pazarci odbranili.

Crvena zvezda je uspela da dođe do prednosti u devetom minutu utakmice, gol je postigao Seol sa dvadesetak metara, lepo je pogodio levi ugao, golman Pazara je bio nemoćan.

Novi pokušaj van 16 metara desio se u 20. minutu utakmice, pokušao je drugi Zvezdin Korejac, Hvang, ali je Pajović odbranio njegov udarac.

Novi Pazar je pokušavao da uradi nešto konkretnije preko leve strane, pre svega preko Nemanje Miletića, ali rezultat je ostao isti.

Nova šansa za crveno-bele bila je delo Pruceva, nakon centaršuta Hvanga, ali opet sjajna odbrana čuvara mreže Pazara, Pajovića.

Pred sam kraj poluvremena, Adem Ljajić je imao najbolju šansu za gostujuću ekipu, pokušao je sa ugla šesnaesterca, ali je lopta otišla preko gola.

1
1
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter