0
Olimpijske igre Pariz 2024
srbija nemacka 165 pesic svetislav

FOTO: Starsport

PEŠIĆ NAKON POBEDE: „Odbrana je organizacija, napad je talenat!“

Objavljeno: 10.08.24 u 13:51

Selektor se oglasio nakon trijumfa.

Srbija je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, jer su naši momci pobedili Nemačku rezultatom 93:83.

Sam selektor Svetislav Pešić je jasan posle velikog uspeha naše selekcije.

-Uradili smo vleiki posao, stručni štab je odradio sve kako trena. Oba tima su zaslužila da igraju finale Olimpijskih igara- rekao je Pešić.

 

-Bogdan je rekao sve, šta da dodam… Pre početka Olimpijskih igara, rekao sam da je ovo jedan od najkvalitetnijih turnira svih vremena. Veoma smo sreći da smo učestvovali na ovom turniru i srećan sam zbog pobede. Od početka do kraja smo kontrolisali utakmicu, odigrali smo sjajno. Igrali smo kao protiv Amerike.

-Plan je bio da svako ko nas je pratio košarku i ko razume košarku, da zna da je cilj da zauastivamo Šrudera i Franca Vagnera. Odradili smo sjajno, bilo nam je važno da odbranom da donesemo samopouzdanje. Odbrana je organizacija, napad je talenat. Odličan smo posao napravili i svi znaju da imamo veoma dosta talenta u napadu i da to izgleda veoma lako na kraju, ali nije bilo lako-  rekao je Pešić.

 

5
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter