8
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

MOŽE DA IDE? Više nije u planovima trenera Milojevića!

Objavljeno: 10.08.24 u 14:58

Ovo je malo ko očekivao.

Crvena zvezda uspela je da se izbori za državljanstvo Naseru Đigi, kako bi on ove sezone bio je bonus igrač.

Ipak, gorostasni štoper mogao bi vrlo uskoro da napusti Ljutice Bogdana i preseli se u Kopenhagen, koji je više nego zainteresovan za njegove usluge.

U prilog tome da ide govore i nove informacije koje cure iz „crveno-belog“ tabora.

Naime, Vladan Milojević večeras neće računati na štopera iz Burkine Faso, a razlog je potencijalni transfer u pomenuti danski klub.

Zvezda večeras igra protiv Novog Pazara utakmicu 4. kola Superlige Srbije.

104
46
8 Komentara
  1. Điga je menadžerska kombinacija i on mora da igra! Taj neće nigde iz Zvezde, jer nema kvalitet za vrhunski fudbal! Dovolno je samo videti kako su mu igrači Novog Pazara prodali štos kad su postigli gol protiv Zvezde!

    2
    2
    Odgovori
  2. Mozda je doso red da zvijezda proda Terzica i Mrkelu posto su prodali sve sto je bilo dobri igraca.Kakav Puma on nemoze posoliti Bukariju pa mali Mijatovic koji je ginio za zvijezdin dres.Ono je sramota kako je zvijezda igra u prvom poluvremenu od kad je prvenstvo pocelo..Sa takvom igrom nena sta trazit u Evropi

    5
    0
    Odgovori
  3. Samo misle na transfere, o sastavu za LŠ niko i ne pomišlja. Bolje Spajić koji je već stariji igrač nego mlađani Điga.

    6
    4
    Odgovori
    • Mozda je doso red da zvijezda proda Terzica i Mrkelu posto su prodali sve sto je bilo dobri igraca.Kakav Puma on nemoze posoliti Bukariju pa mali Mijatovic koji je ginio za zvijezdin dres.Ono je sramota kako je zvijezda igra u prvom poluvremenu od kad je prvenstvo pocelo..Sa takvom igrom nena sta trazit u Evropi

      3
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter