0
Domaći fudbal
zvezda novi pazar 263351

FOTO: Starsport

MILOJEVIĆ NAKON POBEDE NAD PAZAROM: Svaka čast novajlijama, ali jedan igrač je oduševio trenera crveno-belih! (VIDEO)

Objavljeno: 10.08.24 u 22:41

Vrlo mu se svidela igra Olajinke!

Fudbaleri Crvene zvezde su u okviru četvrtog kola Superlige Srbije zabeležili ubedljivu pobedu nad Novim Pazarom sa 4:1. Posle utakmice, trener Vladan Milojević izneo je svoje utiske o nastupu i toku priprema tima.

Milojević je počeo komentarišanjem promena u igri tokom utakmice:

Opet smo imali dva različita poluvremena. Izvršili smo neke korekcije i izmene, ali je drugo poluvreme prikazalo model igre kojem težimo. Radimo neke stvari u hodu, i treba nam vreme, a nemamo ga. Moramo da analiziramo i podižemo nivo igre – rekao je Milojević.

Trener je izrazio zadovoljstvo zbog doprinosa novih igrača i nekih pojedinaca:

Drago mi je zbog debitantskih golova Seola i Pume, kao i zbog serije u kojoj je Duarte. Dobri su igrači, ali smo dobili još jednog, a to je Olanjinka. Videli ste kako je svojim kvalitetom okrenuo igru u našu korist. Mnogo nam je značio prošle godine. Novi igrači se još uvek privikavaju na Marakanu, prvenstvo, ali moram da ih pohvalim da fantastično treniraju.

– Naredna utakmica nas očekuje već u četvrtak, a rival je Čukarički. Nemamo puno vremena, a na Banovom Brdu je uvek teško igrati. Imali smo ranijih godina problema protiv njih, tako da moramo da se spremimo i psihički i fizički – zaključio je Milojević.

32
4
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter