0
Olimpijske igre Pariz 2024
srbija nemacka 202

srbija nemacka 202

ALEKSAAAAA: „Ljudi, volim vas! Ozbiljno!“

Objavljeno: 10.08.24 u 15:44

Uživanje je gledati ove momke u dresu nacionalnog tima.

Srbija je osvojila bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, jer su naši momci pobedili Nemačku rezultatom 93:83.

„X faktor“ našeg tima nesumnjivo bio je Aleksa Avramović čija je borbenost i energija po ko zna koji put dostigla vrhunac. Nakon meča presrećan bio je novi bek CSKA iz Moskve:

Iskreno, osećam se sjajno jer je ovo za mene zlato. Srećan sam što smo pokazali ludi mentalitet i želju da pobedimo. Probudili smo se jutros u sedam i imali smo oko 40 časova posle polufinala da se spremimo za ovo. Naše osoblje, treneri, odradili su sjajan posao. Čestitam Americi, čestitam svima, svim ljudima na svetu želim ljubav i mir. Nadam se da će svi imati pozitivnost kao ja i da će je širiti svuda kao i ljubav koju sam širio sa svojim saigračima svuda. Sledeća utakmica je uvek najvažnija u životu. Tako je bilo i sa nama posle polufinala. Održali smo pozitivnu energiju i znam da nisam smeo da odustanem posle onog poraza od SAD. Bili smo pozitivni i dali sve od sebe da ljudima donesemo sreću i bronzu koju su očekivali od nas. Ovo je za nas i njih zlato. Ljudi, volim vas. Ozbiljno – prepun emocija bio je Avramović.

3
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter